Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45-50 körüli nők, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-50 körüli nők, mennyire reménytelen társat keresni nektek, az én igényeim magasak lennének?

Figyelt kérdés
magasság: mindegy, testsúly: ne legyen nagyon kövér,de macis, kicsit túlsúlyos lehet, alkohol, drog, szerencsejáték egyéb függőség kizárva, börötnviselt múlt kizárva. Ápolt, fürdik, borotválkozik vagy szakállat ápol, tiszta, nem kinyúlt, szakadt ruhákba jár. Igényes a rendre, de tesz is érte, nem házicselédet akar, hanem társat. Pénze annyi legyen, hogy a lakbér és rezsi felét ki tudja fizetni ha összeállunk, fogadja el a gyerekeimet és támogassa is őket lelkileg, pl. egy jó szóval, bölcsességgel, de amúgy meg mindenkivel inkább ilyen legyen, tehát nem csak velem, meg a gyerekekkel. Amit ki nem állhatok, idegbeteg típus, folyton elégedetlenkedő zsémbes típus. kultúrakedvelő, szeret olvasni, színházba járni. nem beszél csúnyán, nem káromkodik. Nem a foci, sör, pc játék bűvös háromszögében él. A nőkről szépen beszél, nem úgy hogy büd.s kurvä mind, meg le lesztek cserélve két húszévesre. Nem rasszista.Tud lemondani a másik javára, nem elégedetlenkedik, hogy ezt vagy azt nem kap mert, csak mert a nőnek is szüksége van valamire. Nem kihasználós, de nem is smucig. Nem azt gondolja, hogy: "na márpedig mostantól úgy élünk, hogy bármikor kidobhassalak, nekem anyagilag meg máshogy megérje". Szóval tud gondoskodni, tud bocsánatot kérni, lehet vele megbeszélni egy problémát és nem az van, hogy "márpedig te igenis azt gondoltad, azért mondtad, mert" és közben alaptalanul vádaskodik, mert legbelül ez a szűrője. Nem féltékeny, bármikor elmehetek a színházba egyedül vagy ahova kedvem tartja. Nem hűtlen és normálisan áll egy kapcsolathoz, nem azt nézi, na mikor tud egy újat, egy fiatalabbat, egy szebbet behúzni, magyarul megelégszik veled. Jaj folytathanám a sort....tényleg sok az igényem...

2020. aug. 26. 20:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
49%
Mi bajod a sittesekkel? :D
2020. aug. 26. 20:10
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen pasi nincs
2020. aug. 26. 20:15
 3/32 anonim ***** válasza:
40%
szerintem 40-50 között még nem reménytelen, utána az.
2020. aug. 26. 20:18
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel baj, ha te is megfelelsz az igényeinek, na az a ritka, hogy ez a kettő passzol.
2020. aug. 26. 20:19
 5/32 anonim ***** válasza:
74%
Azt látom , az 50 -es pasik - szóval akik korban illenének egy 50-es nőhöz- sokkal fiatalabb nőkkel kezdenek. A 60-as éveik elején járó férfiak is válogathatnak. Meg el is vannak maguktól szállva rendesen. Ilyenkor már több nő keres társat mint férfi. A 45 életkor még rendbe van egy nőnél. Az 50+ már nincs. Írom ezt 50-es nőként. Bár egyéni szerencsén is múlik. Egy /szerintem jól kinéző/ barátnőmnek bele kellett nyugodnia, hogy csak szeretőnek akarják.. Egy másik ismerősömnek - 55 körüli nő - meg mindig fiatalabb 40-es pasijai vannak. Úgy 2 évente váltogatja őket. Az mindenképpen szükséges, hogy lakásod legyen, hozzád tudjon költözni az adott úri ember, és neked kell színvonalasabbnak lenned.
2020. aug. 26. 20:34
 6/32 anonim ***** válasza:
47%
Ez mind szép s jó, de te mit tudsz?
2020. aug. 26. 20:40
 7/32 anonim ***** válasza:
43%
Amíg nem tudsz semmit, csak elvárni, és az összes eredményed egy kudarc-mert a válás az az egy nőnek, egy család anyának, amíg egy normális családot nem tudtál felmutatni, fenntartani, addig ne legyen elvárásod. Senki felé.
2020. aug. 26. 20:45
 8/32 A kérdező kommentje:
7-es, neked miylen életed van, meséld már el, boldog házasságban élsz?mert nem úgy tűnik...
2020. aug. 26. 21:00
 9/32 anonim ***** válasza:
63%

8 Felesleges személyeskedned, egyrészt mert a kérdést te írtad ki, másrészt elvárásod neked van, úgy hogy alapok nincsenek rendben.

Itt tartunk, ha majd akarok beszélni a házasságomról, akkor nyitok egy kérdést és leírom. Viszont veled ellentétben az én házasságom stabil már, nem 1-2 éves, és felneveltem több gyereket családban, akik nagy lovak létükre is imádják az apjukat, és nincsenek szana szét rángatva és nem találkoznak idegen férfiakkal az otthonukba, és én nem elvárok emberektől, hanem először adok, és utána várok el. Csak annyit amennyit én adok-se többet se kevesebbet.

2020. aug. 26. 21:10
 10/32 anonim ***** válasza:
64%
Amugy igaza van a 7.-nek.
2020. aug. 26. 21:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!