Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 45-50 körüli nők, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

45-50 körüli nők, mennyire reménytelen társat keresni nektek, az én igényeim magasak lennének?

Figyelt kérdés
magasság: mindegy, testsúly: ne legyen nagyon kövér,de macis, kicsit túlsúlyos lehet, alkohol, drog, szerencsejáték egyéb függőség kizárva, börötnviselt múlt kizárva. Ápolt, fürdik, borotválkozik vagy szakállat ápol, tiszta, nem kinyúlt, szakadt ruhákba jár. Igényes a rendre, de tesz is érte, nem házicselédet akar, hanem társat. Pénze annyi legyen, hogy a lakbér és rezsi felét ki tudja fizetni ha összeállunk, fogadja el a gyerekeimet és támogassa is őket lelkileg, pl. egy jó szóval, bölcsességgel, de amúgy meg mindenkivel inkább ilyen legyen, tehát nem csak velem, meg a gyerekekkel. Amit ki nem állhatok, idegbeteg típus, folyton elégedetlenkedő zsémbes típus. kultúrakedvelő, szeret olvasni, színházba járni. nem beszél csúnyán, nem káromkodik. Nem a foci, sör, pc játék bűvös háromszögében él. A nőkről szépen beszél, nem úgy hogy büd.s kurvä mind, meg le lesztek cserélve két húszévesre. Nem rasszista.Tud lemondani a másik javára, nem elégedetlenkedik, hogy ezt vagy azt nem kap mert, csak mert a nőnek is szüksége van valamire. Nem kihasználós, de nem is smucig. Nem azt gondolja, hogy: "na márpedig mostantól úgy élünk, hogy bármikor kidobhassalak, nekem anyagilag meg máshogy megérje". Szóval tud gondoskodni, tud bocsánatot kérni, lehet vele megbeszélni egy problémát és nem az van, hogy "márpedig te igenis azt gondoltad, azért mondtad, mert" és közben alaptalanul vádaskodik, mert legbelül ez a szűrője. Nem féltékeny, bármikor elmehetek a színházba egyedül vagy ahova kedvem tartja. Nem hűtlen és normálisan áll egy kapcsolathoz, nem azt nézi, na mikor tud egy újat, egy fiatalabbat, egy szebbet behúzni, magyarul megelégszik veled. Jaj folytathanám a sort....tényleg sok az igényem...

2020. aug. 26. 20:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
58%

9+ Úgy hogy nyugodtan folytathatod a személyeskedést, csak értelmét nem látom. Pont ezt akartam kihagyni és rávilágítani arra, hogy mielőtt elvársz bármit előbb tanuld meg magadat rendbe tenni, tanulj meg adni, semmit nem elvárva, és akkor kapsz.

Elvárás dömping van nálad, de amikor az ember rákérdez, ráadásul nőként, hogy te mit adsz-akkor arra méla csend. Az, hogy szétteszed a lábad-az nulla. És nem hiszem, hogy gyerekek mellett jó ötlet lenne számodra még újabb hibát hibára halmozni, mert ott élnek a gyerekeid.. Ha egyedül vagy azt teszel amit akarsz-lelked rajta, de nem véletlenül vagy anya..

2020. aug. 26. 21:16
 12/32 anonim ***** válasza:
51%

11+

*fogadja el a gyerekeimet és támogassa is őket lelkileg,

Ez meg nonszensz.

2020. aug. 26. 21:18
 13/32 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom, nem véletlen, hogy kismillió elvárás és feltétel mellett, egyetlen szót sem pazaroltál arra, hogy mit tudsz nyújtani.
2020. aug. 26. 21:21
 14/32 anonim ***** válasza:
55%

Magát tudja nyújtani. Ne torkold le nálad gyengébb nőtársadat. Ő legalább már tudja mit szeretne, amit esetleg idáig nem kapott meg.

Ne fényezd magad #12. Az árat te is megfizetted, míg ezt ekérted. Ő is negfizette, csak más úton. A cél jó és helyes.

Amikir tudja vki, hogy pontosan mit szeretne, az nem elvárás, az egy/sok tapasztalat (sajnos negatív, amiből rájött mi kell neki, mit tud elfogadni). És tudja, h neki is meg kell ennek ugyanúgy felelnie, hisz tudja, ha nem, ő is szar ember lenne.

Semmi gond az elvárással, főleg ebben a korban ennyi tapasztalattal Ne keseritsen el missis tökély írása. 😅

Kívánom, hogy találj ilyen társat kedves Kérdező! 😊❤️

2020. aug. 26. 21:42
 15/32 anonim ***** válasza:
81%

"Ez mind szép s jó, de te mit tudsz?"

Nyilván a kérdező sem sittes, alkesz és rendezett életet él, normális értékrenddel.

AMúgy ezek a minimális alap dolgok, ez még rohadt kevés ahhoz, hogy összejöjjek valakivel. Hol marad a vonzalom, közös érdeklődés, hasonló érttékrend?

2020. aug. 26. 21:50
 16/32 anonim ***** válasza:
100%

Hú de nagy elvárásaid vannak! Full alap az egész, de a rasszizmust nem értem. Én pl. nem szeretnék semmiféle csőcsélék közelébe élni. Ha ennek színe van, sajnálom.

Mivel már jó ideje családom van, így csak elméletben tudok játszani a gondolattal... Én férfiként nálad jóval magasabbra tenném a lecet, mivel én az általad felsoroltakon kívül bőven többet tudok adni. Ha már fair play.

2020. aug. 26. 22:00
 17/32 anonim ***** válasza:
Kb. semmi elvárásod nincs.
2020. aug. 26. 22:06
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Na igen.. Igazad van #15. Ezek alap dolgok. De sajnos vki még ezt sem kapta meg... Nem egyenlő alapokkal indulunk (családi háttér, személyes fejlődés). Vkinek még az akap is álom... Ezért nem értem missis Tökély dorgálását. Ő mindig az önzetlen adásról ír, nos... itt is adott, önzetlenül...

Nem a valódi igaz ember nem lehúz, emel. (Bár már ezt említette ő is, itt még sem tette, vajh miért?...)

Missis Tökély sem az, és én tudom miért nem az... Ő is tudja, remélem most picit elszégyelte magát...Remélem...

2020. aug. 26. 22:10
 19/32 anonim ***** válasza:
41%

Én is egyet értek azokkal akik azt kérdezik te mit adsz?

Annyira hülyeség ez az elváráslista, int egy állásinterjun. Ha jól érzed magad a pasival, akkor egy szakadt gatyában is szereted!

Férfiak! Írjatok már neki egy elváráslistát! Nézzük már meg h attól hogy érzi magát!

2020. aug. 26. 23:38
 20/32 anonim ***** válasza:
83%

5-ös: "Az mindenképpen szükséges, hogy lakásod legyen, hozzád tudjon költözni az adott úri ember..."

Hát persze, arra vágyok, hogy egy újabb hajléktalan lakásgondját megoldhassam.

Őszintén szólva akkor már inkább az örök magány.

2020. aug. 27. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!