Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-50 körüli nők, mennyire reménytelen társat keresni nektek, az én igényeim magasak lennének?
Figyelt kérdés
magasság: mindegy, testsúly: ne legyen nagyon kövér,de macis, kicsit túlsúlyos lehet, alkohol, drog, szerencsejáték egyéb függőség kizárva, börötnviselt múlt kizárva. Ápolt, fürdik, borotválkozik vagy szakállat ápol, tiszta, nem kinyúlt, szakadt ruhákba jár. Igényes a rendre, de tesz is érte, nem házicselédet akar, hanem társat. Pénze annyi legyen, hogy a lakbér és rezsi felét ki tudja fizetni ha összeállunk, fogadja el a gyerekeimet és támogassa is őket lelkileg, pl. egy jó szóval, bölcsességgel, de amúgy meg mindenkivel inkább ilyen legyen, tehát nem csak velem, meg a gyerekekkel. Amit ki nem állhatok, idegbeteg típus, folyton elégedetlenkedő zsémbes típus. kultúrakedvelő, szeret olvasni, színházba járni. nem beszél csúnyán, nem káromkodik. Nem a foci, sör, pc játék bűvös háromszögében él. A nőkről szépen beszél, nem úgy hogy büd.s kurvä mind, meg le lesztek cserélve két húszévesre. Nem rasszista.Tud lemondani a másik javára, nem elégedetlenkedik, hogy ezt vagy azt nem kap mert, csak mert a nőnek is szüksége van valamire. Nem kihasználós, de nem is smucig. Nem azt gondolja, hogy: "na márpedig mostantól úgy élünk, hogy bármikor kidobhassalak, nekem anyagilag meg máshogy megérje". Szóval tud gondoskodni, tud bocsánatot kérni, lehet vele megbeszélni egy problémát és nem az van, hogy "márpedig te igenis azt gondoltad, azért mondtad, mert" és közben alaptalanul vádaskodik, mert legbelül ez a szűrője. Nem féltékeny, bármikor elmehetek a színházba egyedül vagy ahova kedvem tartja. Nem hűtlen és normálisan áll egy kapcsolathoz, nem azt nézi, na mikor tud egy újat, egy fiatalabbat, egy szebbet behúzni, magyarul megelégszik veled. Jaj folytathanám a sort....tényleg sok az igényem...2020. aug. 26. 20:07
31/32 anonim válasza:
30-as, azért rasszista, mert megfelel a rasszizmus definíciójának. Nyilván persze sokat tett ezért a cigányság is, hogy ez a helyzet kialakuljon. De ettől még a rasszizmus létezik. Én társadalomtudományokat végeztem, most kezdek kisebbségpolitika mestert. Valószínűleg a jövőben cigány felzárkóztatással fogok foglalkozni. Ettől még én is rasszista vagyok, mert előítéleteim vannak velük szemben. Ezen nics semmi szégyen szerintem. Mindenkinek vannak. A kérdés, hogy mit kezd aztán velük, és mennyire vetíti ki a roma társadalom minden egyes tagjára. Én csak ezt a mentegetőzést utálom. Ha rasszista vagy, legyél tökös is, és mondd ki. Nem kell itt takarózni, meg decsakozni.
32/32 anonim válasza:
Mit csinál egy rasszista? Először is tisztázni kellene... Mi fér bele ebbe a neoliberális fogalomba? Azért jó lenne ha nem lenne gondolat rendőrség, meg az emberektől nem kellene elvenni a szabad vélemény nyilvánítást. Azt sem értem, miért nem lehet kimondani azt a szót hogy cigány? Hihetetlen hogy mennyire félnek az emberek ettől a szótól, vagyis attól, hogy őket bizony megbélyegzik az miatt ha kimondják. Előítélet? Naná! Hagyjuk már a hülyeséget, az emberiség túlélésének eddig is a tapasztalati úton szerzett előítélet volt a kulcsa! ki az aki megeszik bármilyen gombát? Az meg megint más tészta, hogy valakik a háttérből marha jól irányítják a dolgokat, mert már régi trükk az emberek összeugrasztása úgy, hogy hol ettől, hol attól, hol ennek, hol annak adnak több jogot. Én pl megszüntetném az alanyi jogon járó segélyezési rendszert. Aki hasznos tagja a társadalomnak, vagy legalább a családja, annak adnék, de azt is bizonyos dolgokhoz kötném. Leginkább adójóváírással dolgoznék. Először a kötelesség, majd utána jön a jog. Jóval szigorúbb büntetési tételeket adnék, nagyjából mindenért. A liberalizmus ugyanolyan utópia mint a kommunizmus. Ehhez tökéletes emberek kellenének...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!