Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45-50 körüli nők, mennyire reménytelen társat keresni nektek, az én igényeim magasak lennének?
Nekem ilyen a párom, közel a 40-hez volt amikor összejöttünk. Viszont én nem törekedtem arra,hogy összeköltözzünk, nem élünk együtt, és nem is tartom ezt fontosnak mivel közel lakunk egymáshoz,elérhető távolságon belül vagyunk.Nem töltünk kevesebb időt együtt mintha együtt élnénk és valahol megmarad az önállóságunk minden vonatkozásban. Jól kijön a gyerekemmel, arra költünk és annyit amit akarunk és mindketten maradtunk a saját otthonunkban.Igy könnyebb elfogadható szinten tartani egy kapcsolatot mintha összeköltöznénk.
Sokan ragaszkodnak viszont a közös élethez ami ebben a korban, a már kialakított életmód, szokások, anyagi helyzet miatt nehezebb.
Az elvárásaidat mondhatjuk alapnak, vagy kicsit +-osnak.Viszont ennek ellenére kevés ilyen pasi van, arra pedig rögtön lecsapnak..
22-es (21-es vagyok) köszönöm! Az idő bennünket igazolt. És szerencsém volt mert a párom is elfogadta ezt az elképzelésemet a jövőről.
Aztán ha majd telnek az évek, jól működik a kapcsolatunk,még mindig dönthetünk az összeköltözés mellett.
Ennyi idősen már mindenkinek van "múltja",gyerekei/elvált felesége, adott anyagi helyzete, otthona/lakása,szokásai. Ezt nehéz összeegyeztetni, viszont párkapcsolatként jól működhet összeköltözés nélkül is ha közel lakik a két fél.
Az összeköltözés a nők részéről a kiszolgáltatottságból való menekülés egy szerintük biztos pont felé, a férfiak részéről pedig a napi és rendszeres szex lehetősége miatt van. Egyébként meg az együttéléshez intelligencia, alázat és kitartás szükséges, nem pedig a frusztrációktól, lelki bajoktól meggyötört, szexre hajtó emberek "szövetsége". Ugyanis, mint az élet bizonyítja, az összeköltözés bármilyen fura is, nem a 0-24 full time szórakozásról, borozgatásról naplementében, egész napos hempergésről és szex maratonokról, bevásárlásokról, kirándulásokról szól. Ha a felek egyedül képtelenek boldogok lenni és megtalálni a helyüket az életben, akkor két sérült ember max ideig óráig kapja meg a másiktól azt, ami jelenleg nincs meg, majd utána egymás terhére lesznek. Az esetek túlnyomó részében ez szokott lenne, és nem csak 40 fölött...
Az igazi kapcsolat akkor jön létre, amikor két, minden téren független, önálló életet élő, magával és a világgal békében élő ember találkozik.
Sosem értettem ezt az összeköltözés mizériát, bár engem nem zavar hogy mások hogyan élik az életüket. Szóval nem ítélkezem, most csak a véleményemet írrtam le.
Nem értek egyet. Sok muszlim ismerősöm van. Mindegyik messze meghaladja az europai mentalitast!
De lehet ellenük a media kampanyol. A cigoknal meg egyéb... Ott már azt mondom okot adtak a rossz hírnevukre.
Nem olvastam a válaszokat.
Szerintem ezek nem nagy elvárások, de kevés ilyen férfi van. Pl. a rasszizmus. A legtöbb magyar rasszista, utálja a cigányokat. Most hogy ez miért van így, meg mennyire van rá okuk, az mindegy, de tény, hogy Magyarországon ha nem rasszista társat akarsz, akkor kb. negyedére is szűkítetted a kört. Olvasni, színházba járni is kevesen szeretnek.
Szerintem érdemes lenne kevesebb konkrét elvárással neki indulni a társkeresésnek. Nyilván vannak alap dolgok, amikből nem lehet leadni. De az olvasás meg a színház nem ilyen.
Ha valaki utálja a cigányolat az miért rasszista? Inkább úgy kérdezem, hogy miért az az ember van megbélyegezve, aki nem akar se magának, se a családjának rosszat? Ugyan már, annyira nevetséges ez a szeressünk és fogadjunk el mindenkit!
Nézzük visszafelé! Ez az elmeháborodott világpusztító ál liberalizmus céljául tűzte ki a "fehér" ember félreállítását. Minden fronton ez megy, a média akkora elánnal hajtja végre a feladatot, hogy egy normális embernek hányingere van az egésztől. Ha már rasszizmus... menj el fehér emberként a négerek közé...vagy a cigányok közé... vagy az arabok közé. Ugyancsak unalmas már az is, hogy minden rossznak a forrása a fehér ember. Na meg hogy a fehér embernek most aztán bűnhődnie kell a múltban elkövetett bűneiért... Ja, persze, én meg az őseim marha nagy bűnöket követtek el. Pont azok csinálják a fesztivált, akik mindig is hasznot húztak mindenből, csak hát a kényelem és a pénz mindenkinek 1000X fontosabb annál, mintsem hogy gondolkodjon. A híres liberális nyugat volt mindig is az, aki hasznot húzott a világból, nem a magyarok dolgoztatnak 2 dollárért a fejlődő országokban, hanem pontosan a mindenki által áhított nyugati álomvilág! Innentől kezdve meg ultra gáz, ha pont ez a nyugat akarja megszabni nekem, mit gondolhatok!
Ebből kifolyólag nekem sem kellene olyan nő, aki "jaj, rasszista eszméket való férfival nem kezdek". Mégis, mi a rasszizmus? Utazz 100km-t cigányok mellett a vonaton vagy a buszon, hidd el át fogod értékelni a dolgot. Vagy menj ki egy strandra. Egyébként az is egy igazi köpönyeg forgatás, amikor a bőrszín mögé bújnak, és magát a viselkedést elbagatelizálják, majd egy perccel később már áldozatokként vannak beállítva.
Hidd el, marhára senkit nem érdekel a bőrszín, az meg hogy néhány bőrszínt a bűnözéssel, a primitívséggel, agresszióval kötnek össze, nem vélétlen.
Egyébként meg nem rasszizmusról beszélünk, hanem jogos és egészséges önvédelemi mechanizmusról. Ha a világon mindenki haza menne, nem lenne "rasszizmus", a globalizáció megbukott minden szinten, magát ennek az erőltetését és nyikorgását tapasztalja mindenhol mindenki. Gazdaságilag meg pláne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!