Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gondolkodott már el más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gondolkodott már el más is azon,hogy miért van fent társkeresőn ,mert kb ugyan olyan mintha fent se lenne rajta? ff

Figyelt kérdés

2020. aug. 25. 21:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem gondolkodtam, hanem letöröltem magam.
2020. aug. 25. 21:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Igen, ezért 1 év után töröltem magam.
2020. aug. 25. 22:13
 3/15 A kérdező kommentje:
Én is gondolkodom rajta,de mindig úgy van törlöm magam aztán egy idő múlva reménykedve vissza regisztrálok de kb ugyan azok vannak és semmi változás vagy ha vannak is ujjak azok is csak olyan mintha dísznek lennének.
2020. aug. 25. 22:17
 4/15 anonim ***** válasza:
Legalább nem vagyok egyedül. És nem egy lánytól hallottam már, hogy milyen szép vagyok meg ilyen f.szságok. Nem egy lány volt belém szerelmes. Mindenkit jobbra szoktam húzni és ha van egy match ráírok és semmi válasz. Vagy csak csúnyák találnak be. Szóval ja még “jóképűként” sincs az embernek esélye ezeken a sz.rokon csajt találni. Szerintem itt a premium rendszerek mögött lehet valami trükközés féle. Pl. ha nincs premiumod direkt nem dobja be azokat akik lájkoltak téged. 3 éve vagyok fent Tinderen. És semmi. Ez már lassan inkább aggasztó.
2020. aug. 26. 00:55
 5/15 A kérdező kommentje:

4/

Ja nekem is ha valahol nagy ritkán van valami az nem bejövős nő,vagy a férfiak találnak meg nem győzöm elmagyarázni mit jelent a hetero.

2020. aug. 26. 05:50
 6/15 anonim ***** válasza:

4-es!

Megnéznénk rólad priviben egy fotót, és megnézném azt a levélkét is, amivel nyitsz.

Nőként mondom, egy jóképű, kezdeményező srácnak nem csak az alja jut. Szóval itt valami gond lehet a leírásoddal.

Kedves kérdező!

Nekem 2 komoly kapcsolatom (1-másfél év) lett tinderről 4 év használat alatt. Nem lehetetlen, de kitartás és türelem kell hozzá.

2020. aug. 26. 09:43
 7/15 A kérdező kommentje:

6/

Nekem az utóbbi években lehetetlen minden oldalon.Pedig én se vagyok rossz képű

2020. aug. 26. 11:05
 8/15 anonim ***** válasza:
Küldenél privátban egy képet magadról?
2020. aug. 26. 12:36
 9/15 anonim ***** válasza:
Kedves 6os én vagyok a 4es előnytelen képek vannak rólam fent, mert nem fogok természetellenes ingben karórával virítós műfotókat készíteni magamról, illetve a bióm is elég őszinte leírást ad rólam és nem szoktam felszínes dumákkal indítani, nem vagyok szokványos figura, egy tömeglánynak nem jön be ami vagyok. Való életben pont, hogy valakinek ez jött be. Egyébként igen elgondolkoztam rajta, hogy mit csinálok rosszul párszor és ez az. És hidd el kb 3szor annyi lány van, mint fiú és a Tinder gold rendszerének köszönhetően esélyem nincs matchelni mostanában, mivel be sem dobja akik engem lájkolnak direkt. Aztán van egy jópár. Eddig akivel beszélgettem, nem rosszul néztek, hanem idióta p.csák voltak akik pár mondat után leléptek, mert nem vagyok felszínes. Matcheltem nagyon sok “jó csajjal” akikre én nem írtam mert undorodtam a mű külsejüktől. Ja és nem fogok magamról képet csatolni, nem azért, mert rosszul nézek ki, hanem, mert nem fogok egy random lány kéréseinek eleget tenni. Képzelj el amilyennek akarsz.
2020. aug. 26. 12:47
 10/15 A kérdező kommentje:

9/

Engem meg pl a tinder olyannal szokott paraszt vakítani,hogy értesítésben jön új párod van aztán sehol semmi.Kicsit olyan ez mint a badoo meg a twoo lehet pl ha ott valaki tetszik írni szeretnék neki de egyből feldobja a fizess elő dolgot akinek akarok írni nem tudok akinek meg nem akarnék annak tudnék.Vagy a múltkor nem emlékszem a társkereső oldalra meg láttam egy szép lányt messze sem lakna írni akartam neki erre fizess elő,legalább egy két ingyen levelet engedhetne egy két rendszer néha.Ki vannak ezek találva.

2020. aug. 26. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!