Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodott már el más is azon,hogy miért van fent társkeresőn ,mert kb ugyan olyan mintha fent se lenne rajta? ff
Kedves 4-es!
Nekem attól se jobb, se rosszabb, hogy látok-e rólad képet, vagy sem.
A felfogásoddal van komoly gond. Nevetséges, gyerekes ez a mondat is, hogy "nem fogok xy kéréseinek eleget tenni"
Nem kértelek semmire egyébként, csak leírtam, hogy megnéznélek.
Teljesen ellentmondásos, amiket írsz. Nem nézel ki rosszul, sőt, jó csajokkal matchelsz, de előnytelen képeid vannak kint, más vagy, mint az átlag. Undorító műnők, de matchelsz velük? Minden matchez két ember kell.
Ha engem valaki taszít, nem likeolom, érted. Ha előnytelen a kép rólam, akkor egy vonzó embernek kevés eséllyel tetszik majd.
Nem az órától, ingtől lesz vonzó valaki, hanem a kisugárzásától. Ha hányadéknak tűnik a képeken, annak is fogom gondolni. Ha bármi érdekeset találok rajta (nem, nem egy órát, autót), akkor megfogott valamivel.
Süt sajnos az elkeseredettség az írásodból. Nem megbántani akarlak, de szerintem egy kis önképjavítás, rendrakás a fejben jót tenne. Valamint próbálj jobban adni magadra. Nem drága dolgokról van itt szó. Stílusról, amihez nem kell pénz. Egy kilós hádában akciósan 2000 forint alatt van egy kilo ruha. Ez gyakorlatilag 2 farmer, vagy 5-7 póló, anyagtól függően. Egy normális cipő már van 10000 forint alatt is. Költs el max 20 ezer forintot ruhákra, és van egy közel új stílusod. Ez tartalmazzon néhány inget, néhány minimalista pólót, ha neked tetszik, és egy mindenhez passzoló cipőt. ( [link] Ennyi kell a külsőt illetőleg. Egyébként ha már óra, egy igenis férfias Casio óra mondjuk 15 ezer forint ( [link] Szerintem ez is belefér, ha szeretnél egyet.
Ezeket természetesen csak akkor, HA a külsőd és a stílusod kevésnek érzed a menő srácokhoz képest.
Belsőre pedig némi pozitivitás szerzése, érdeklődési kör szélesítése, gyűlölet csökkentése elég lenne!
Esküszöm, jó szándékkal írtam, amit írtam!
Kedves Kérdező! Egyrészt ne haragudj, hogy itt megy a "vita", másrészt amiket írtam, lehet, hogy neked is van benne néhány jótanács, amit megfogadhatsz.
8/
Ez kinek szól?
11/
Ez stílus?Minden zombi hasonlóban rohangál a stílust én a saját stílusban látom ne mások utánzásában.
A képes válaszom Neked szólt!
Az írásoddal pedig tényleg jó lenne foglalkoznod, mert szinte érthetetlen, amit írsz, úgy kell kiokoskodni, mire gondolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!