Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miből lehet arra következtetni, hogy el fog venni? Régebben mondta h én leszek a felesége, meg lesz gyermekünk, de ez már megszűnt. Ugyan olyan jó vele, de már elkezdett a gyerek témán gondolkodni, hogy lehet mégse kellene.
Figyelt kérdés
2020. ápr. 24. 15:14
1/12 anonim válasza:
Tőle kellene megkérdezni, de szerintem a régi dologból semmi sem lesz(feleségül vesz, gyerek vállalás) ha akarta volna már megkérte volna a kezed. Laposodik, egyhangú a kapcsolatotok. Szerintem....
2/12 anonim válasza:
Megkérdezed mik a tervei a jövőre. Ha nem egyeznek, ne vesztegesd az időd.
3/12 anonim válasza:
Egy komoly kapcsolatban erre nem következtetnek, hanem megbeszélik. Mivel ez két ember döntése, nem holmi kegy vagy jutalom. Ha játszmázik, hárít, terel, akkor esze ágában sincs elvenni, csak húzza az időt.
4/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem, ugyan olyan lelkes mint a legelején, de szerintem nem akar elvenni
2020. ápr. 24. 15:19
5/12 A kérdező kommentje:
én már beszéltem vele erről, elsősorban a gyerek témában. Az h meg elvesz -e azt nem kérdezhetem meg tőle.. nem akarom ráerőltetni
2020. ápr. 24. 15:21
6/12 anonim válasza:
Szerintem az nem ráerőltetés,ha megbeszélitek kinek mik a tervei. Ha neked fontos a gyerek,esküvő,ő meg mégsem akarja (vagy esetleg veled nem) akkor csak az idődet vesztegeti.
7/12 A kérdező kommentje:
értem csak ha én az ő helxében lennék és ilyet kérdeznének tőlem én elmenekülnék :)
2020. ápr. 24. 15:33
8/12 anonim válasza:
Akkor menekülj nyugodtan, mert az a kapcsolat egy kalap kakit nem ér, ahol azt se lehet megbeszélni, hogy tervezitek a (közös) jövőt.
Te ezt azért nem kérdezed meg, mert te is tudod, hogy a válasz nem. De inkább homokba dugód a fejed, és várod a csodát. Közben telnek az évek egy xar kapcsolatban, amiből azért nem lépsz ki, hogy VALAKI megkérjen és elvegyen. Aztán esküvő és gyerek után, életed végéig tudsz vergődni, hogy mekkora xar a házasságod, de a gyerek miatt nem tudsz kilépni.
9/12 A kérdező kommentje:
mondtam hogy jól megvagyunk. itt nem az a gond. hanem már nem mondja úgy mint régen. tudjatok mint mikor ábrándoztok hogy egyszer lesz ez meg az. köztünk minden rendben van.
2020. ápr. 24. 18:53
10/12 anonim válasza:
Dehogy vagytok meg jól hát nulla közöttetek a kommunikáció... A legegyszerűbb dolgot nem tudod vele megbeszélni basszus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!