Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én 20 éves vagyok és a barátnőm 28 és én nem akarom nevelni az ő gyerekeit. Hogy közőljem vele?
Ne költözz össze vele.
Nem lesz hosszú távú ez a kapcsolat. Megértem, hogy nem akarod a gyerekeit. De vannak és hozzá tartoznak.
2: ez nem így működik. Dobja el a gyerekeit, vagy mi?????
Nem ő az ideális társ neked. Meg te se neki.
ha nem akarod a gyerekeket akkor őt sem akarod ha akarod őt akkor a gyerekeket is
ők eggyütt járnak ha tetszik ha nem
De suttyó vagy, azok az őgyerelei, miért dobná el egy ilyen önző gerinctelen emberért mint te?
Mit gondolsz, mi lessz az eldobott gyerekekkel?
Szerinted egy anya eldobná a saját gyerekét?
Menj oda hozzá, és szakíts vele, mondván, hogy sajnálod, de még nincs gerinced magadon kívül mással is foglalkozni, és felelőséget vállalni...
Neked nem kell nevelni őket, az a szüleiknek a feladata. Neked csak el kell fogadni, és együtt élni velük.
Ha ez nem megy, akkor szakíts vele. Biztos lehetsz benne, hogy a gyerekeit fogja választani veled szemben. Vagy gyerekestül fogadod el, vagy sehogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!