Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?
-Tanult, intelligens, művelt.
Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.
-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.
-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.
-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.
-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.
Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami még számomra fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).
-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...
-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.
Szerintetek ez így sok(k)?
22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.
Azt hiszem, a 20:45-ös bejegyzés után sok dolog világossá vált az értékrendedről...
Egy dolgot sose feledj: jó itt illúzióba kergetni magad, hogy mennyire jogosak az elvárásaid, de a végső ítéletet rólad mindig a másik fél fogja kimondani...
Ha végignézed a kommentek többségének töltetét, láthatod, kb milyen visszajelzésekre számíthatsz, főleg annak tudatában, hogy még nem is vagy hajlandó minden kérdésre reagálni.
Valamit nagyon rosszul csinálsz / látsz az életben, ne lepődj meg, ha ennek jeleit érezni fogod majd.
"rafinált és ravasz"
Kolompár Romárió borsodi fémkereskedő a te embered.
Nem tudok olyan kérdésekre reagálni, hogy én mit nyújtok.
Ismerem a személyiségemet, tisztában vagyok azzal is, hogy mennyire vagyok intelligens, tudom, hogy a kinézetem is az átlag felett van, de nem szeretném itt ismeretlenül fényezni magam, hogy mennyire szuper vagyok.
Nem zárkózom el az ismerkedéstől amúgy, így, 4 hónappal a szakításunk után már én is azt érzem, hogy nyitnék mások felé. Holnap is randizom, hétfőn is, utána hétvégén is, szóval tényleg próbálok ismerkedni, de tény és való, hogy könnyen elvágja nálam magát valaki.
" Ezért el nem tudnám képzelni, hogy olyannal legyek együtt, akinek nincs jogsija, autója és azt mondja egy randi végén, hogy induljunk a villamoshoz, nem kell a taxi..."
Ha te is pesti vagy, én meg el nem tudom képzelni, hogy hol akarsz parkolni csúcsidőben (belvárost akartam írni) gyakorlatilag akárhol a városban. Városon belül alig használom az autót. Szinte csak nagybevásárláshoz. Ráadásul sokszor a BKV még gyorsabb is.
"Igen 22 évesen saját lakásod meg autód van. Nyilván nem a szüleid tették a segged alá:D"
A te szüleid mit csináltak egész életükben, hogy nem tudtak semmivel segíteni? A saját valagukat vakargatták?
Az autós és az anyagi rész sznobista...
S sajnos te magad sem felelsz meg az elvárásaidnak, miért várod el másoktól?
#56 a belváros iszonyat szívás, oda tényleg csak taxival vagy tömeggel érdemes menni. De én pl. Óbudán lakok, munkahelyre, bevásárláshoz is használom az autót, nincs vele szívás. Szóval attól függ, hol lakik.
#57 ott a pont, alap lenne, hogy segítik legalább pármillióval a gyereket, én inkább nem is szülnék, ha erre nem lenne kilátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!