Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok lennének az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?

Figyelt kérdés

-Tanult, intelligens, művelt.

Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.

-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.

-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.

-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.

-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.

-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.

-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.

Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.

Ami még számomra fontos:

-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).

-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...

-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.

Szerintetek ez így sok(k)?

22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.

2024. febr. 9. 17:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 A kérdező kommentje:

Szállj fel akkor a 4-6-ra! :)

Nem lusta vagyok, szimplán nekem kényelmesebb, praktikusabb az autó. De ne kelljen már felnőttként magyarázkodjak, hogy miért nincs kedvem a -10 fokban állni a megállóban, 60 táskával, vagy éppen a +40 fokban izzadni a villamoson.

2024. febr. 11. 15:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!