Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?
-Tanult, intelligens, művelt.
Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.
-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.
-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.
-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.
-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.
Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami még számomra fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).
-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...
-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.
Szerintetek ez így sok(k)?
22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.
"Legyél őszinte: heti hány orált ajánlasz fel a "tenyéren hordozásért"?"
Bármilyen meglepő, szeretem az orált. Adni és kapni is. Úgyhogy nekem a napi 2-3 szex sem sok, hogy őszinte legyek.
Kitana, ne nyalj a kérdezőnek, nem fog veled lefeküdni 🤣
"Tanult, intelligens, művelt."
Itt már a népesség kb fele egyből kiesik. Az emberek jó része nem az eszéről híres.
"-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű"
Oké, szóval egy szerény nárcisztikus legyen? Mi a következő? Fehér néger?
"nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam."
Szóval ne legyen balek, de pénzelje a libát, de közben ne várjon el semmit a nőcitől. Vagyis mégis legyen balek.
"Itt már a népesség kb fele egyből kiesik. Az emberek jó része nem az eszéről híres."
Essen. Inkább egyedül, mint egy buta műveletlennel.
"Szóval ne legyen balek, de pénzelje a libát, de közben ne várjon el semmit a nőcitől. Vagyis mégis legyen balek."
Ki mondta, hogy anyagi dolgokra gondolt a kérdező? És igen, alap, hogy nem korlátozza le az életét valaki a párjának.
Nem szeretnék lányokkal lefeküdni, mivel nem vagyok leszbikus.
Egyébként attól még, mert te a buta suttyók között mozogsz, számtalan normális férfi is van, nem csak az, amit te látsz vagy elképzelsz. Az meg a ti szegénységi bizonyítványotok, ha meghalljátok a tenyerén hordoz meg hasonló kifejezéseket, akkor automatikusan arra gondoltok, hogy pénzelni kell a csajt, és nem viselkedésre.
22-es, belőled olyan szintű sötétség árad, hogy nem is magyarázom, miket értettél félre... :D
24-es, és? Attól még nem a 0-ról kezdem az életet, és nem is veszek adósságot 30 évre a nyakamba, hogy legyen egy kétszobás panelem.
"nem is magyarázom, miket értettél félre... :D"
De próbáld csak meg. Háha meg tudsz fogalmazni egy épkézláb mondatot, és nem csak a dedós kislányok "nem is magyarázom meg" kamuzása jön össze. Na? Hallgatlak. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!