Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok lennének az igényeim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?

Figyelt kérdés

-Tanult, intelligens, művelt.

Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.

-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.

-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.

-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.

-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.

-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.

-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.

Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.

Ami még számomra fontos:

-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).

-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...

-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.

Szerintetek ez így sok(k)?

22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.

2024. febr. 9. 17:30
 31/91 anonim ***** válasza:
41%

Én férfiként mondom, hogy teljesen reálisak az elvárásaid.

De az eddigi lassan 40 évem tapasztalata alapján azt mondom hogy az elvárások megölik a boldogságot.

2024. febr. 9. 18:12
 32/91 anonim ***** válasza:
72%

"24-es, és? Attól még nem a 0-ról kezdem az életet, és nem is veszek adósságot 30 évre a nyakamba, hogy legyen egy kétszobás panelem."

Azért, mert olyat vársz el mástól, amiért te a kisujjadat sem mozdítottad meg. Sőt ezt óriási eredményként éled meg.

2024. febr. 9. 18:13
 33/91 anonim ***** válasza:
83%
Kérdező, vannak a tiedhez hasonlóan más jómódú családok is, bőven tudsz ismerkedni. Gondolom, egyébként sem a gyártósoron mozogsz,
2024. febr. 9. 18:13
 34/91 A kérdező kommentje:

30-as válaszoló, nem próbálok meg semmit veled kapcsolatban, mert látszik, hogy felesleges.

Fura, más megértette a mondandómat, ahogyan az is világos többeknek, hogy a "tenyerén hordoz" nem azt jelenti, hogy " pénzeli a libát ". Aki ilyet leír, arra kár a szó.

2024. febr. 9. 18:15
 35/91 A kérdező kommentje:

Tudok ismerkedni, próbálkozom is, csak nagyon nem tudom, hogyan kell...

Gimisként jöttem össze a volt párommal, osztálytársak és barátok voltunk először, valahogy kialakult közöttünk a kapcsolat, szerelem. Ezért kicsit elveszve érzem most magam a nagyvilágban.

2024. febr. 9. 18:16
 36/91 anonim ***** válasza:
43%
A kérdező egy incel troll, akik meg simpelnek neki, hogy "jaj, alap elvárások", nem veszik észre, hogy meg lettek szivatva.
2024. febr. 9. 18:16
 37/91 A kérdező kommentje:

Igen, ezt már leírtad, más egyéb? :)

Ha nincs, nyugodtan mehetsz forrófejűsködni és trágárkodni máshová, mert erre én nem vagyok kíváncsi.

2024. febr. 9. 18:17
 38/91 anonim ***** válasza:
77%
Miért állítassz ekkora elvárást másokkal szemben? Vannak amikkel egyetértek és vannak amikkel nem, de ha mindenkit így a legkisebb részletig tökéletesnek akarsz, akkor bizony nagyon pofára fogsz esni.
2024. febr. 9. 18:18
 39/91 A kérdező kommentje:
Éppen az a gond, hogy én ezeket nem érzem nagy elvárásnak.
2024. febr. 9. 18:19
 40/91 anonim ***** válasza:
30%
38 vagyok. 39-nek. Úgy értem, találj valakit, érezd vele jól magad. A hűség az hogy ne tartassa el magát az alap. Tiszteljen szeressen téged stb. De ne menj ilyen részletekbe. Hidd el. Nagyon nagyon sok ember nem találja a párját (elég ha olvasgatsz a gyakorin) mert vagy a tökéletesre vár vagy mert irreális elvárásai vannak, vagy elviselhetetlen stb. Ahelyett hogy elemzel másokat, élvezd az életet. Ne törődj mások teljes jellemrajzával mert senki sem tökéletes.
2024. febr. 9. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!