Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?
-Tanult, intelligens, művelt.
Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.
-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.
-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.
-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.
-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.
Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami még számomra fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).
-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...
-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.
Szerintetek ez így sok(k)?
22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.
Én férfiként mondom, hogy teljesen reálisak az elvárásaid.
De az eddigi lassan 40 évem tapasztalata alapján azt mondom hogy az elvárások megölik a boldogságot.
"24-es, és? Attól még nem a 0-ról kezdem az életet, és nem is veszek adósságot 30 évre a nyakamba, hogy legyen egy kétszobás panelem."
Azért, mert olyat vársz el mástól, amiért te a kisujjadat sem mozdítottad meg. Sőt ezt óriási eredményként éled meg.
30-as válaszoló, nem próbálok meg semmit veled kapcsolatban, mert látszik, hogy felesleges.
Fura, más megértette a mondandómat, ahogyan az is világos többeknek, hogy a "tenyerén hordoz" nem azt jelenti, hogy " pénzeli a libát ". Aki ilyet leír, arra kár a szó.
Tudok ismerkedni, próbálkozom is, csak nagyon nem tudom, hogyan kell...
Gimisként jöttem össze a volt párommal, osztálytársak és barátok voltunk először, valahogy kialakult közöttünk a kapcsolat, szerelem. Ezért kicsit elveszve érzem most magam a nagyvilágban.
Igen, ezt már leírtad, más egyéb? :)
Ha nincs, nyugodtan mehetsz forrófejűsködni és trágárkodni máshová, mert erre én nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!