Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?
-Tanult, intelligens, művelt.
Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.
-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.
-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.
-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.
-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.
Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami még számomra fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).
-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...
-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.
Szerintetek ez így sok(k)?
22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.
"Ha te is pesti vagy, én meg el nem tudom képzelni, hogy hol akarsz parkolni csúcsidőben (belvárost akartam írni) gyakorlatilag akárhol a városban."
Budán élek, nekem nagy könnyebbség az, hogy autóval tudok menni mindenhová. Parkolni pedig általában parkolóházban, mélygarázsban szoktam.
"Ráadásul sokszor a BKV még gyorsabb is."
És kényelmetlenebb, meg büdösebb... :D
Nem lehetetlen teljesíteni ezeket az elvárásaidat, de nem is fogsz dúskálni a jelöltekben. Ezen kívül ezek a dolgok még nem jelentik automatikusan, hogy boldog is leszel egy ilyen emberrel - az életben sokszor le kell mondanunk néhány ideálunkról, de jobban járhatunk, ha kötünk némi kompromisszumot, mint ha a nemlétező tökéleteset keressük életünk végéig. Én mondjuk nem tudom hozni az összes pontodat.
F
Kérdező.. én 10 évvel vagyok idősebb nálad, szintén nő, és gyakorlatilag mintha én írtam volna a kérdést, de jó pár évvel korábban! Naívka voltam.
Vannak ilyen férfiak, de Budapesten nagyon ritka.
Inkább Bécs, München, London, USA stb. ott szép számmal akad ez a típus.
Az oka a gazdasági helyzet.
Magyarország egy csóró ország, alacsony az életszínvonal, alacsonyak a bérek, egy saját autó birtoklása már nagy szó. Az EU legszegényebb országa (mit is várunk?)
Szóval vannak Budapesten is ilyen férfiak, nyílván, de kevesen, a számok törvénye, hogy ők már elkeltek. Mert egy ilyen férfira jut minimum 20 nő, és azok között vannak nagyon rafináltak, akik azonnal rárepülnek.
Alternatíva, hogy sok energiát, időt és pénzt beáldozol és keresel egy még szabad példányt: olyan helyekre jársz, ahova az elit. 12. kerületi edzőterem, tenisz, golf, drága éttermek a belvárosban, kiállítások, borfesztivál stb.
Ha csinos, fiatal vagy biztos lesz valaki, kérdés hogy az vajon házas-e és csak szeretőnek akar, nem házas mert nem is akar megállapodni és csak strigulákat hajt vagy szerencséd lesz.
- intelligens, művelt
- humoros és szórakoztató, jókat lehet vele nevetni
- nem nagyképű
- nem erőszakos
- gondoskodó és melegszívű
- úriember = előre enged, ha hideg van és sétálunk átadja a kabátját, néha-néha meglep egy-egy kisebb dologgal (pl. a kedvenc táblás csokim), közös programot szervez, emlékszik kis dolgokra pl. hogy mit mondtam a megismerkedésünk elején mi a kedvenc ételem.. ez itt kevésbé szól a pénzről. Sokan félreértik.
- külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen egészséges súlyban. Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami számomra NEM fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni.
-Legyen saját otthona.
-Legyen jó munkája, karrierje.
Kedves 63.!
"Magyarország egy csóró ország, alacsony az életszínvonal, alacsonyak a bérek, egy saját autó birtoklása már nagy szó. "
Ez nem igaz. Dugig vannak az utak autókkal, mindenhol. Nem csak Budapesten. Már nem tudják, hova építsenek új utakat és parkolókat, hogy el tudjanak férni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!