Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyok lennének az igényeim férfiak terén?
-Tanult, intelligens, művelt.
Tájékozott a világ dolgairól, de nem erőlteti másra a véleményét, meglátásait.
-Érdekes, rafinált és ravasz, de nem simlis, nincsenek kétes ügyei.
-Humoros és szórakoztató, de nem mások kárára viccelődik, nem az számára a vicces, ami amúgy közönséges.
-Van önbizalma és kiállása, tudja magáról, hogy egy félisten, de nincs elszállva, nem nagyképű.
-Nem birtokló, nem akar korlátozni, de azt sem hagyja, hogy más férfiak azt gondolják, szabad a pálya.
-Nagyvonalú, gondoskodó és melegszívű, de nem egy balek, akin mások röhögnek és kihasználnak.
-Úriember, a tenyerén hordoz, de hagyja, hogy kiteljesedjek, a magam útját járjam.
Külsővel kapcsolatban annyi, hogy legyen magas és picit izmos (tehát nem aputest, skinny fat). Figyeljen a külsejére, legyen igényes a megjelenése.
Ami még számomra fontos:
-Legyen autója, jól tudjon vezetni (nekem is van kocsim, nem szeretnék senki férfinek a sofőrje lenni).
-Ne a szülőkkel éljen, azzal a jelmondattal, hogy "jól elvagyunk mi így". Legyen saját otthona, hogy a reggeli szex után ne anyóst kelljen kerülgetnem a konyhában...
-Legyenek céljai, tervei, ne elégedjen meg a középszerűséggel.
Szerintetek ez így sok(k)?
22 éves lány vagyok, most ért véget egy több éves kapcsolatom, ami még kamaszkoromban kezdődött. Nem tudom, hogyan kell ismerkedni, mit is kéne keresnek a férfiakban. Ezért gondoltam ezeket összeszedni, hogy nekem mik a fontosak.
Az az igazság, hogy nem is a 20-22 éves korosztályban keresgélek jelenleg.
A volt párommal itt ment félre a dolog, hogy én már szerettem volna nyugisabb, lassabb életet. Családot, kisbabát pár éven belül. Ő pedig még erre nem állt készen, mondta, hogy 10 évig gyerekre gondolni sem akar.
Emiatt inkább a 28-35 éves korosztály az, ahol "nézelődöm".
Igen, leírtad már pár válaszban, hogy "éS tE MiT nYúJtAsZ?", de erre így, látatlanban nem tudok válaszolni.
Fényezhetem magam, hogy profin sütök-főzök, ha éppen olyan férfivel találkozom össze, aki nem szereti, ha használva van a konyha és inkább eljár étterembe naponta kétszer.
Leírhatom, hogy szerintem jól nézek ki és csinos vagyok, akkor abba kötnének bele páran, hogy ez biztos nem így van és ezt magamról hogy állapítom meg?!
a fene xd erről a nőről is le csúsztam nem vagyok magas szállkás pasi, vannak ilyen akiket a kérdező akar csak értük nagy a verseny előre szólok. neked is tudni kell nyújtani vmit.
én legalább is ezt látom munkában, hibába nyáladzik minden csaj a magas szállkás független humoros művelt kollégámért ennek megfelelően ő is fel teszi a lécet jó magasra!
te mit tudsz nyújtani csak kíváncsi vagyok. akár privátban is érdekel vagy itt mindenki előtt.
ty a választ.
Nézd, ha te vagy a tökéletes feminin nő, aki nemcsak jól néz ki és csinos, ápolt, hanem intelligens, szórakoztató, aranyos, gondoskodó, családcentrikus, de azért önállóan is életképes, akkor talán nem olyan nagyok ezek az elvárások.
Ettől eltérő esettben viszont eléggé...
22 évesen "normális" az ilyen "ide nekem az oroszlánt is" hozzáállás. Majd pár év múlva rájössz, hogy az élet nem körülötted forog.
Egyébként nem a jóléttől függ a boldogság, de majd pár év múlva erre is rájössz.
Alapból visszataszító nekem, aki ilyen betegesen ragaszkodik például az autóhoz. Mi van, ha valakinek nincs szüksége autóra?
Mondjuk, kb. a fele, talán háromnegyede még reális is lenne az elvárásaidnak, csak az a baj, ezekhez tíz körömmel ragaszkodsz, legalább is így jön át. Attól, hogy az előző kapcsolatodban valami működött, lehet, hogy máshogy is tud működni kapcsolat, más feltételekkel. De majd erre is rájössz egyszer.
Persze, nem a jóléttől függ, de egy elég nagy plusz, ha nem kell az anyagiakon idegeskedned, megvan a biztonságérzeted, szabadságod. Szerintem a pénz igenis fontos, főleg a mai világban.
Valamint szerintem számít, hogy a két fél nagyjából hasonló anyagi helyzetben legyen. Mert rengeteg konfliktus születhet abból, ha a kapcsolat tagjai máshogy gondolkoznak a pénzről, más a pénzügyi tudatosságuk. Például olyan férfivel nem akarnék családot alapítani, aki 450-500 ezer Ft körül keres, mert nem érezném magam biztonságban mellette.
Ugyanez az autó is. Számomra elképzelhetetlen kocsi nélkül az élet, pedig Budapesten élek. De nem használok tömegközlekedést, nekem tökéletesen megfelel az autó minden helyzetben. Ezért el nem tudnám képzelni, hogy olyannal legyek együtt, akinek nincs jogsija, autója és azt mondja egy randi végén, hogy induljunk a villamoshoz, nem kell a taxi...
Aranyásó pedig nem vagyok, nincs szükségem semmilyen férfi anyagi támogatására. De naiv sem vagyok, hogy azt mondjam, a pénz nem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!