Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő második randin sexelni akart, de nemet mondtam akkor elvágtam magam nála?
Azert az ongyujtod szerezd vissza.
Nokent nem tetszene, hogy visszautasit, en mindig rendelkezem ovszerrel. Viszont levetkozve meglepni hiaba hu, meg ha, szerintem ugyanugy zaklatas, mint egy elokapott farok, csak noket nem szoktak vadolni.
En nokent megsertodnek, ha feloltozve kezdemenyezve, nincs ovszeremre, mondva, hogy van elutasitanak. Ugyanakkor azt sejtenem, lyukas zokniban jott a pasi, amit nem ajanlok senkinek, es az uszogumitol viszolygok.
Amúgy annyira kíváncsi lennék a két karakterre, kérdezőre és az illető hölgyre! 😂
Egyáltalán hogyan keveredett össze és ezzel a hölgy lakására ez a két "vak" ember?
Ennyire gyenge emberismerőnek lenni mindkét oldalról, ennyire nem érteni szavakból és gesztusokból, hogy mit akar a másik... 😂
Nem kell aggódnod, kedves kérdező, mert:
Vörös István: Tele van a város szerelemmel (klip 1986)
Egymásba érnek a randevúk;
Vívjuk a nemek közti háborút.
Zavaros a drága, nem érthetem,
A múltkor akarta, most pedig nem.
Védekezik ismét, visszavonul,
Szemével támad, ártatlanul.
Vonakodik, nem jön, kit érdekel?!
Tele van a város szerelemmel.
Fedezékbe bújik, hadat üzen,
Elenged, elkap, játszik velem.
Egy cetlire írja a telefonszámom,
Ígéri, felhív, még ezen a nyáron.
Most mennie kell, 'Mit gondolok róla?!'
A fiúja várja egy félóra múlva;
Ha neki az a fontos, nem érdekel,
Tele van a város szerelemmel.
||: Nem baj, ha egyedül vagy,
Nem baj, ha egyedül vagy.
Tele van a város szerelemmel! :||
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!