Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan aki mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki mikor megismert egy nőt nagyon elvágta magát valamivel, de később sikerült olyan szinten kompenzálnia, hogy végül összejött vele a csaj?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy először lúzernek tartott (pl. mert csóró voltál) de aztán összeszedted magad (pl. jól fizető állásod lett). Ezekután hogy érted el hogy menő csávónak tartson?
2020. okt. 18. 10:57
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h ilyen van (max a nők majd kitalálnak ilyen sztorit), aki egyszer nem jött be egy nőnek külsőre, az utána fejre is állhat, akkor sem fog bejönni. Persze ha bejött és anyagiakban tollasodott jó gyorsan, az durpla jó pont a nőknél.
2020. okt. 18. 11:18
 2/9 A kérdező kommentje:
Itt nem külsőről van szó, hanem arról hogy a külső OK, de más téren (belső tulajdonság) esett ki.
2020. okt. 18. 11:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Belső tulajdonság jujj 😂Olyankor arról van szó hogy egy hajszálnyival talált mégcsinibb ficsúrt de az végül mégse jött össze szóval így újra lapot osztott a szimplán jó külcsisnek (a rossz belső csak akkor háborítja fel a nőket ha rossz külsőbe csomagolják)
2020. okt. 18. 11:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Épp írni akartam, hogy elvágni magadat csak valami rossz húzással tudod, de nem a csórósággal.
2020. okt. 18. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy 19 evesen friendzone-ba kuldott, de 35 evesen 2 gyerekkel mar nyitott lett volna dolgokra.

36F incel

2020. okt. 18. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy 19 evesen friendzone-ba kuldott, de 35 evesen 2 gyerekkel mar nyitott lett volna dolgokra.

:D csak 30 felett és gyerekkel már fordul a kocka, már a pasiknak nem kell az adott nő.

2020. okt. 18. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
én is így jöttem össze a férjemmel, elsőre elvágta magát, de egy év múlva találkoztunk. Addigra már nagyon magányos voltam és végül ráfanyalodtam hogy adjak neki még egy esélyt, amúgy nem adtam volna...
2020. okt. 19. 10:15
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem mindegy, hogy milyen súlyú dologgal vágtad el magad. Mit csináltál?
2020. okt. 19. 10:23
 9/9 A kérdező kommentje:

#8 nagyon csóró voltam, és ráadásul amellett érveltem miért kell spórolni. Később a jelenlétemben egy másik férfin nevetett a nő hogy hogy lehet valaki ekkora csóró... Ebből gondolom ez mindenképp minusz pont volt.

Ezen felül 25 évesen újra egyetemre jártam, hogy jobb munkalehetőségem legyen. Ezt sem tudták a nők elfogadni.

Most úgy néz ki bejön a számításom, megdupláztam a fizetésemet.

Hát ez a helyzet.

2020. okt. 19. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!