Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyi ideig ismerkedtek egy lánnyal, mielőtt összejöttök vele?
Van egy srác, akivel munka ügyben szoktam néha találkozni. Olyankor mindig izzik köztünk a levegő és nagyon szeretünk egymással beszélgetni. Be is jelölt FB-on, és azóta azon keresztül is sokat chatelünk. Gyakran bókol, mondja, hogy szeret velem beszélgetni, szereti a társaságom, a gondolkodásmódom, szereti mikor mosolygok stb. Kb. másfél hónapja ismertem meg, azóta szépen elmélyültek a beszélgetéseink is, pl. sokat beszélgetünk a jövőbeli terveinkről. Lényegében ismerkedünk és élvezem is, viszont kicsit elbizonytalanodtam, mert még mindig nem hívott el randira, csak munkahelyen találkozunk. Ugyanakkor gyakran keres és úgy érzem, már picit belém habarodott. Még sosem volt olyan fiúm, akivel ennyit beszélgettem volna az első randi, az első csók előtt.
25/L
Vigyázz, nehogy túl sokat képzelj bele.
Jártam hasonló cipőben, megkaptam, hogy csak mint barát tekint rám.
Biztos vagy benne, hogy ő is többet érez?
Másfél hónap ilyen korban kicsit sok nekem is.. Szerintem már lépett volna, ha többet szeretne,főleg,ha te is egyértelmű visszajelzéseket küldesz.
Ugrasszad ki a nyuszit a bokorból s kérdezd meg eljönne e tekeregni valahova...séta egy parkba...ott meg félreérthetetlenül megcélzod a randi témát, aztán kiderül számodra.
Bár szerintem ő e jelen állással nagyon elégedett s még filózik megérné e ezt az állapotot továbbfejleszteni, ami az elvesztést is eredményezheti, ha nem sikerül a randi.
Tehát a biztos-értékes baráti viszony örökké vagy a bizonytalan több nyereség vagy minden elbukása...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!