Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Alkalmi kapcsolatnál Online...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi kapcsolatnál Online megy a szexuális tartalmu irogatás, képküldés majd szexre kerül a sor, utána a pasi részéről abbamarad a további online irogatás? Függetlenül attól, hogy jó vagy rossz volt-e a szex. Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
jan. 24. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Egy kis időre lehet. Majd ha újra kanos lesz, írni fog!
jan. 24. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Dehogy független attól, hogy jó volt-e szex.... :)
jan. 24. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem online szexuális írogatás képcserezgetés utan nem lesz szex.
jan. 24. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha jó volt mind a kettő félnek és esetleg van más téma is mint a sex miért hagynám abban az írást az adott nőnek?

Én keresném a társaságát mert miért ne ha jól ki jövök vele.

Az én libidóm nem ingadozik biztosan ki alakulnak valami rutin ami mind a kettő felének jó heti szinten.

Sokszor hallottam vissza nőktől hogy jó pár olyan férfi van akinek kicsi a libidója és ez nekik így nem elég.

Lehet te is egy ilyen férfit fogtálki.

Ha ez így neked kevés leress másikat ő is fog olyan nőt találni akivel jobban passzol ne húzzátok egymás idejét.

jan. 25. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérlek, nő vagy! Többet érdemelsz, mint egy konnektor amibe csak be dugják és kiveszik. Kérlek, legyen tartásod!!!! Nem vagy egyedül, nagyon kevés férfi akar manapság küzdeni pont ezért, mert nem tudunk nemet mondani. Mondd magadnak: megérdemlek egy normális embert magam mellé!! Illetve ne felejtsd el, hogy akinek ilyenfajta képet küldesz, az visszaélhet vele. Hiszek benned, hogy elhiszed magadról, hogy többet érsz!:)
jan. 25. 07:33
 6/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
Persze. Ő már nem irogatni akar. Azt már kinőtte.
jan. 25. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem teljesítettél jól
jan. 26. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!