Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elvoltunk aztán képküldés után megváltozott, játsza az agyát vagy nem tetszem neki? 24L
1 kepet lattunk egymasrol, 1 oran keresztul megallas nelkul beszeltunk, nagyon elvoltunk, nevettunk, komoly temakrol is beszeltunk aztan kepet kert.
Kuldtem a gyonyoru a hajamrol ami a fenekemig er, hiba nincs benne, a ferfiak odaig vannak erte, de nem irt semmit. Aztan kuldtem még 2 kepet magamrol, amikor ismerkedek es elkuldom ezeket dicsernek, stb o annyit irt kb 2 perc utan "csini vagy". Ez nekem erzekeny tema, mert szemelyesen nagyon szepnek erzem magam de kepeken nem, ezt jeleztem is neki hogy nem szeretem magam kepeken. A csini vagy mondat utan irtam neki, hogy erzem hogy nem tetszek neked, erre azt irta "mibol gondolod hogy nem tetsztel nekem?" Nagyon ideges lettem..
Kerdeztem hogy csunya vagyok e, azt irta "nem, nem vagy csunya"
Ezutan nem irtam es irta hogy ha nrm irok megy aludni, reggel beszelunk. Irtam neki hogy en abban a hitben fogok elaludni hogy csunya vagyok, azt irta ne aludjak el abban a hitben. Elkoszontem tole..
Nagyon rosszul esik ez az egesz, de ugy erzem direkt csinalta mert ez tulzas..szerintem azert csinalta nehogy elbizzam magam, azert nem dicsert.(roma fiu) Ha csunyanak is gondol, akkor is leirhatta volna hogy szep vagy vagy valami, de semmit nem irt, meg se nyugtatott..
Jogosan esik rosszul vagy eltulzom?
28 eves.
Ismerkedtek, de már az első pillanatban elvárnád azt, hogy nyugtatgasson meg folyamatosan mondja hogy szép vagy, mert te azt akarod hallani.
Jajj 2 perc alatt ragált rá, aztán még rosszul érzed magad aki választ kapott, de elvárnád, hogy 50x mondja el amit te akarsz hallani, de akkor se békélnél meg vele.
Csoda ha még holnap szóba áll veled ezek után.
A csávó egy teljesen korrekt kommunikációt folytatott.
Leírta, hogy csinos vagy. Ez egy dicséret. csini az csak szleng, írásban elfogadható.
2 percig nem írt. írásban elfogadható ha félóra után ír vissza az is. bármi történhet a valóságban
később írta, hogy nem vagy csúnya.
és korrekten leírta, hogy ha nem írsz, akkor ő elköszön --> nem fog várni rád, van más dolga.
Ehelyett akár csak mehetett volna aludni aztán holnap beszéltek, de nem ezt csinálta, hanem korrekten elköszönt.
szerintem túl gondolod ezt, hogy Te szép vagy és akkor másnak is mondani kell ezeket. ha szép vagy, akkor fogadd el és ennyi, ne várd el a csodálatot is. hát könyörgöm.
Én ezután a hiszti után a helyében menekülnék, akárhogy is nézel ki.
Amúgy a fenékig érő haj egyáltalán nem kulturált, kb. ugyanaz a kategória, mint az óriási műszempilla, vagy az ízléstelenül kirakott mell.
Egyszerűen nem egy bizonyos intelligencia és kifinomultság felett jellemző.
Ez a srác teljesen korrekt.
Te meg dicshimnuszt vársz ömlesztve.
Ki fog dobni ez a pali, ugyanis gyűlölik ha a nő el van szállva magától.
“ Kuldtem a gyonyoru a hajamrol ami a fenekemig er, hiba nincs benne, a ferfiak odaig vannak erte, de nem irt semmit. Aztan kuldtem még 2 kepet magamrol, amikor ismerkedek es elkuldom ezeket dicsernek, stb o annyit irt kb 2 perc utan "csini vagy". ”
Ezek alapjan kicsit el vagy szallva magadtol. Vagy hozzaszoktal, hogy mindenki nyal neked, meg dicseri a gyonyoru -hiba nincs benne- fenekig ero hajad. Hat ez a fiu nem kezdett nyalas szovegbe, na bumm. Es akkor mi van? Attol meg tetszhet neki. Te maris elrontottad ezzel a hisztikeddel.
Ha csunyanak is gondol, akkor is leirhatta volna hogy szep vagy vagy valami, de semmit nem irt
Ne kamuzzál már, mi az, hogy semmit nem írt? Azt írta, csini vagy. Ez pedig megfelel a szép vagy vagy valaminek. Ez volt a "vagy valami."
Ne találj ki sztorikat, amik meg se történtek.
Amúgy meg az ennyire hosszú haj nagyon régimódi. nem hiszem, hogy mindenkinek tetszene, csak azt mondják, hogy bevágódjanak nálad, ha rövidebb lenne, akkor meg azt dicsérnék. Az emberek nem őszinték, sokan szeretnek mellébeszélni.
Szerintem,neked egyáltalán nincs önbizalmad,nem csak a képeidtől nincs,hanem amúgysem. Arra vársz ,hogy folyton dicsérjenek.
Mégis mit vártál? Hogy majd reggelig győzködni fog,hogy szép vagy és megnyugodj?
1x elmondta kész.
28 éves létedre,kicsit komolyabb is lehetnél.
DE bezzeg,ha azt mondta volna csúnya vagy,akkor gyôzködtél volna,hogy nem ígyvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!