Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ismerkedés állandóan a képküldés után fagy be, az azt jelenti hogy nagyon ronda pasi vagyok?
Figyelt kérdés
F/312022. márc. 20. 13:13
2/11 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy már megint a GYK-n rinyálsz.
3/11 anonim válasza:
Bazsika, rohadt előnytelen, sz.r képeid vannak. Kérj már meg valakit, hogy csináljon rólad pár normális képet.
4/11 anonim válasza:
Köszi a privit. Nem kell, hogy profi fotós legyen. Bárki csak jobb fotókat tud, mint amiket te csináltál magadról. Öltözz fel normálisan, és fotózzon le egy munkatárs, haver, szomszéd, akárki, de ne úgy állj be, mint akit éppen rabosítanak.
5/11 A kérdező kommentje:
4: áruld már el hogy mi a baj pl. a ruháimmal.........
2022. márc. 20. 13:46
6/11 anonim válasza:
Úgy értettem, ne mackó naciba készüljön a kép.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyjából egyetlen mackónadrágos képet se töltöttem még fel ide...
Szelfiket lövök általában... nem is látszik csak a pofám rajta.
2022. márc. 20. 14:05
8/11 anonim válasza:
"nem is látszik csak a pofám rajta"
Az arcodat még nem próbáltad lefényképezni?
Becsüld magad, az jól fog állni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!