Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A következő cikkben leírtak hazánkra is jellemzőek vajon? Ki mit gondol erről.
A fb-om hírfolyamán jelent meg ez a cikk. Párkapcsolatban vagyok és 28 évemmel már nem tartozom a cikkben leírt korosztályba.
Kíváncsi vagyok, hogy akik még nem találták meg a párjukat, azok tapasztalnak-e ilyen a hazai lányoknál is.
Ha igen, azért az eléggé elszomorító.
Ezt en is olvastam ma.
Es ez nagyszerűen leirja a Magyar lanyokat is. Mert itt is virágzik ez a dolog. Es akkor ilyentől varjal hűséget, oszinteseget, szeretetet.
Pffffff....
Hát nekem még nem küldött egy se de van olyan nő ismerősöm aki viszont küldött másnak és az illető továbbküldte egy 4.-nek ő pedig nekem tehát közvetetten végül is nekem is küldtek.
Szóval csajok csak óvatosan!
Csak a páromnak küldök ilyen képet, és csakis olyat, amin nem látszik az arcom. Idegeneknek, vagy alig ismerteknek biztos nem küldenék, szingliként sem. Ahogy ezeket se instára se sehova nem tenném föl. Baromi veszélyes, kirúghatnak munkahelyről vagy olyan szerzi meg aki talál lehetőséget megerőszakolni.
Az a baj, hogy a gyerekeket egyre kevésbé nevelik a szülők. Ezért nem tudják hogy ez veszélyes, ezért ugranak ki mozgó autókból a videó kedvéért, ezért esznek mosókapszulát... Mindent az 5 perc hírnévért, mert anyu-apu sosem figyelt rá, csak beültette a youtube elé aztán nézzen amit akar.
Borzalom, amerre a világ tart. Egyébként a kéretlen dickpickek sem kevésbé szánalmasak mint a pussypickek, csak hát ugye a férfiakat nem érheti akkora hátrány miatta, mint a nőket.
Ha nem is a fele, de elég sok csaj küldözget a neten pucér képeket.
Én egy pár éve elég dok csajjsl ismerkedtem neten és vagy 100 csajról volt meztelen fotóm. Mindezt úgy, hogy én egyszer sem kértem. Volt olyan, hogy itt írt ki egy ismerkedős kérdést, én ráírtam ő meg köszönés helyett egy linket küldött amin ő volt egy szál p_nában(aztán skypeon is beszéltünk, szóval biztos, hogy ő volt a képen).
Aztán előfordult olyan is, hogy elkezdtem itt beszélgetni egy 12 éves lánnyal (semmi olyan, csak hosszú volt a vonatút és mez is jobb volt mint a semmi) és kb fêl óra beszélgetés után, kérés nélkül küldött teljes testes, arcos meztelen képet. Előtte a kutyájáról, meg az én macskamról beszlgettünk, aztán pedig minden előjel nélkül jött a kép.
Néhány csaj meg azon volt felháborodva, hogy én nem vagyok hajlandó a farkamról képet küldeni. (Biztosan csajok voltak, mert még telefonon is beszéltem velük)
Szóval elég sok lány szerint teljesen normális, sőt szükséges dolog a pucér kép a netes ismerkedéshez.
Itt a gyk-n ez lehet, hogy meglepő, de ebben nincs semmi nőgyűlölet. Boldog parkapcsolatban élek, csak a tapasztalstaimat írtam le. Ezt csak azért írtam le, mert itt van néhány "hölgy", aki rögtön fröcsögni kezd, ha bármi rosszat ír valaki a nőkről.
"viszont a felmérés alapján tízből hat lány, és ennél is több fiú teljesen normálisnak érzi, hogy meztelen fotót osszon meg másokkal."
Ennél is több fiú....szóval akkor miért is a lányokat jellemzi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!