Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon elvoltunk aztán képküld...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elvoltunk aztán képküldés után megváltozott, játsza az agyát vagy nem tetszem neki? 24L

Figyelt kérdés

1 kepet lattunk egymasrol, 1 oran keresztul megallas nelkul beszeltunk, nagyon elvoltunk, nevettunk, komoly temakrol is beszeltunk aztan kepet kert.

Kuldtem a gyonyoru a hajamrol ami a fenekemig er, hiba nincs benne, a ferfiak odaig vannak erte, de nem irt semmit. Aztan kuldtem még 2 kepet magamrol, amikor ismerkedek es elkuldom ezeket dicsernek, stb o annyit irt kb 2 perc utan "csini vagy". Ez nekem erzekeny tema, mert szemelyesen nagyon szepnek erzem magam de kepeken nem, ezt jeleztem is neki hogy nem szeretem magam kepeken. A csini vagy mondat utan irtam neki, hogy erzem hogy nem tetszek neked, erre azt irta "mibol gondolod hogy nem tetsztel nekem?" Nagyon ideges lettem..

Kerdeztem hogy csunya vagyok e, azt irta "nem, nem vagy csunya"

Ezutan nem irtam es irta hogy ha nrm irok megy aludni, reggel beszelunk. Irtam neki hogy en abban a hitben fogok elaludni hogy csunya vagyok, azt irta ne aludjak el abban a hitben. Elkoszontem tole..

Nagyon rosszul esik ez az egesz, de ugy erzem direkt csinalta mert ez tulzas..szerintem azert csinalta nehogy elbizzam magam, azert nem dicsert.(roma fiu) Ha csunyanak is gondol, akkor is leirhatta volna hogy szep vagy vagy valami, de semmit nem irt, meg se nyugtatott..

Jogosan esik rosszul vagy eltulzom?

28 eves.

2024. jún. 6. 01:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mutass már privibe egy képet magadról, én mondok véleményt. :)
2024. jún. 6. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
A srác 28 éves vagy te? Te mennyi vagy?
2024. jún. 6. 10:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Bocs, kérdésben ott van. 24 évesen is már lehetnél ennél komolyabb. Kérdés, hogy belátod-e, hogy túlgondoltad?
2024. jún. 6. 10:40
 14/15 anonim ***** válasza:
72%
Kérdező te nem gondolod magad szépnek egyáltalán. Neked mások dicsérete segít abban, hogy szépnek érezd magad. Durván önbizalmi problémáid vannak. A fiú teljesen korrekt volt veled. Helyében csak megdugnálak, vagy/és letiltanálak. Másra nem vagy jó. Követelőző kis pitsa vagy.
2024. jún. 6. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyerekes vagy, akárhogy nézel ki, én nem írnék többet a helyében.

És nagyon nem szimpatikus, hogy folyamatosan azt várod, hogy el legyen ájulva a külsődtől. Már ha nem kamu kérdés.

2024. jún. 7. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!