Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szoktatok intezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Hogy szoktatok intezni a randikat. Csajok, etteremben ti is szoktatok fizetni neha? Parotokkal h vannak felosztva a koltsegek.

Figyelt kérdés
jan. 23. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
82%
Felváltva. Hiába Ő a férfi, Neki is jólesik ugyanúgy a meghívás.
jan. 23. 14:21
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
A kezdeti pár randin kívül mindig hol èn, hol ő fizetett. Minden mást feleztünk (utazás, összeköltözve számlák stb.) A kisebb bevásárlás hol én, hol ő, a nagyokat feleztük, összeköltözés után meg mindketten betettünk azonos összeget a közösbe és abból vásároltunk.
jan. 23. 14:22
 3/24 anonim ***** válasza:
87%

Én mostmár úgy, hogy a férfi fizesse a randikat. Nagyon sokat kedveskedtem másoknak, akik iránt voltak érzéseim, meg sosem vártam el semmit, mégse lettem megbecsülve. Bezzeg a sok reherongyot meg a tenyerükön visznek a pasik, ilyen ajándék, amolyan utazás...

Innentől olyat keresek, akinek magától értetődő, hogy egy igazi lovag. :)

Párkapcsolat persze megint más téma, ott jó átbeszélni az anyagiakat.

jan. 23. 14:37
 4/24 anonim ***** válasza:
52%

Igyekszem igazságos maradni - például az egyik exemmel első randinkon moziba mentünk. A mozit fizette, ezért ragaszkodtam ahhoz, hogy a kaját én álljam.

Volt egy srác, aki még egyetemista volt, én viszont már dolgoztam. Őt én hívtam meg.

Pár pasinál büszkeségi dolog, hogy ő állja a kaját. Nekik hagyom (rosszabbul éreznék magukat, ha nem), de akkor igyekszem másban "visszaadni". Általában felajánlom a felezést, vagy ha én hívom meg, akkor szívesen állom én, és mondjuk legközelebb meghív ő.

jan. 23. 14:46
 5/24 A kérdező kommentje:

Par honapja vagyunk egyutt, es napi rendszeresseggel hallom hogy mindent o fizet. Es o is megdolgozik a penzert stb. Stb.

Tobbszor fizet o, de mondjuk 3bol 1szer en fizettem etteremben is.

Ha hosszutavra tervez egy ferfi valakivel vajon ilyeneket szamolgat?

jan. 23. 14:48
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Párommal már együtt élünk. Bevásárlást én fizetem, rezsit a párom. (Pillanatnyilag lakbér/törlesztő nincs, hamarosan lesz hitelünk, azt valószínűleg az én számlámról fizetjük majd). Gyógyszert aki épp elmegy a patikába.

Saját dolgokat mindenki magának, a közös nagyobb kiadásokat mindig aktuális megegyezés szerint.

Ha nagy ritkán étterembe megyünk, akkor én fizetek mert nekem van szép kártyám, neki meg nincs.

(Én vagyok a nő)

jan. 23. 14:49
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

5, pár hónapnál szerintem már alap az egyszer én- egyszer te felállás, főleg, ha drága randikat szerveztek.

Így kihangsúlyozni fura, de, gondolom próbàlta már finomabban és nem lett változás. Beszéljétek meg felnőtt módra, ki, hogy gondolná az anyagiakat. Ha megterhelő neki anyagilag, amit csináltok, akkor nem fura, ha egyre erélyesebben jelzi ezt.

jan. 23. 14:53
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

#5 Ha így számolgat tételesen, az nem jó. Ahogy írtam, mi igyekszünk felváltva, de rohadtul nem nézzük az összegeket meg alkalmakat, csak úgy sac/kb

#1 vagyok

jan. 23. 14:59
 9/24 anonim ***** válasza:

Először a 3. randin hagyott fizetni a pasim. Utána nagyjából felváltva, de még az első hónapban kb ő tett bele többet.

Kb 1.5 év után csináltunk közös revolutos számlát, onnan fizetjük a közös dolgokat. 1 év után költöztünk össze, akkor úgy volt, hogy én fizettem a lakbért és ő utalta nekem a felét. Én fizettem a rezsit, ő az internetet, vásárlásokat meg egyebeket felváltva, nagyjából éreztük hol tartunk, volt egy ilyen appunk is (aztán pár havonta elszámoltunk). Mostmár nem appozunk, csak a közös számlát használjuk és onnan fizetünk mindent. Aztán apróságokat meg egyszer-egyszer meghívjuk egymást, pl a szép kártyánk külön van, de együtt használjuk.

Szóval szerintem nálunk már kb egyenlően megy ez. De egyenlőek a fizetéseink is, mindketten jól keresünk. Illetve a házimunkát stb is egyenlően osztjuk meg, nem centizgetve (pl én gyakrabban főzök, ő többet takarít.)

Mindkettőnknek ez az első kapcsolata, 23 évesek vagyunk és 20 évesen, egyetemistakén, kolisként jöttünk össze, ott még fontos volt a számolgatás (meg aztán együtt erasmusoztunk, az volt az a fél év együttélés 1-1.5 év közt amikor az appot használtuk. Mindketten nagyon csórók voltunk akkor)

jan. 23. 15:21
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Pasi szokott mindig mert én ki se jövök a béremböl(alberlet rezsi ez az.)
jan. 23. 16:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!