Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szoktatok intezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Hogy szoktatok intezni a randikat. Csajok, etteremben ti is szoktatok fizetni neha? Parotokkal h vannak felosztva a koltsegek.

Figyelt kérdés
jan. 23. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
75%
Én nő vagyok, még sosem fizettem randin. Nem igazán éreznem magamat nőnek, ha nem a férfi fizetne.
jan. 23. 20:57
 22/24 anonim ***** válasza:

Három hete randizok valakivel (kb heti 2-3x találkozunk), semmit nem fizettem eddig, voltunk étteremben, programokon, kávézni, nálam úgy, hogy hozott kaját, első randin én nem fizetek (vagy ha igen, nem biztos, hogy lesz folytatás), de amúgy nem derogál a dolog később, viszont erőszakos sem vagyok ilyen téren, hogy márpedig én fizetni akarok. A következő programon meg fogom kérdezni, hogy fizessek-e valamit, de ha nemet mond, elfogadom. Cserébe annyit már tudok róla, hogy milyen viszonylag drága ajándékot tudnék neki venni a szülinapjára, szerencsére csak év végén lesz, úgyhogy tudok készülni😂

Az eddigi komoly kapcsolataimban a számlákat felesben fizettük, a kaját meg egyebeket meg kb érzésre, hol az egyik, hol a másik, nem volt különösebben számon tartva, de mindenki fizetett mindent, mikor hogy, a centizős fillérbszást utálom. Ha együtt élünk, gyakorlatilag úgyis “közös” a pénz, egyikünk sem fog nyomorogni, csak mert kevesebb pénz van a számláján. Nyilván ez akkor működik normálisan, ha nem az van, hogy az egyik fél spórol, a másik meg szórja a pénzt eszetlenül mindenre.

jan. 23. 21:02
 23/24 anonim ***** válasza:

19

Ez nem korrekt veled szemben, hogy ő akar éttermezni, de fizesd ki.

jan. 23. 21:53
 24/24 anonim ***** válasza:
Első randin aki meghívott, mert az az illem. Utána felváltva.
jan. 27. 15:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!