Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szoktatok intezni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MINNIE2 kérdése:

Hogy szoktatok intezni a randikat. Csajok, etteremben ti is szoktatok fizetni neha? Parotokkal h vannak felosztva a koltsegek.

Figyelt kérdés
jan. 23. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Fele-fele

34N

jan. 23. 17:02
 12/24 anonim ***** válasza:

5

"Par honapja vagyunk egyutt, es napi rendszeresseggel hallom hogy mindent o fizet. Es o is megdolgozik a penzert stb. Stb.

Tobbszor fizet o, de mondjuk 3bol 1szer en fizettem etteremben is."

Egy igazi úriember. :D

Hát ennek az is a módja, hogy ne hívjon meg, ha ez neki terhelő.

És akkor te is akkor hívd meg, ha azt te fizeted.

jan. 23. 17:16
 13/24 anonim ***** válasza:
64%

12folyt

Amúgy nekem eléggé anyagiasnak tűnik, ha ezt napi szinten nyomja...

jan. 23. 17:16
 14/24 anonim ***** válasza:
66%
Nekem valahogy úgy diktálja az illem, hogy a férfi fizet. Olyan ez, mint kinyitni az ajtót a nő előtt. A valóságban meg közös kassza van, és mivel nekem sokkal több a Szép kártyám, legtöbbször az én kártyámról megy az étterem. Így odaadom neki előre a kártyámat és aztán ő intézi a fizetést.
jan. 23. 18:01
 15/24 anonim ***** válasza:
65%

Soha nem fizetnék egy étteremben.

Nem is értem.Jön a pincér, leteszi a számlát a férfi elé.Nem véletlen.

jan. 23. 19:36
 16/24 anonim ***** válasza:

Vagy nem kell annyiszor eljárkálni étterembe, ha ezt nem tudjátok finanszírozni.

Így látatlanban nem tudjuk, hogy tényleg keveset keres, vagy tényleg ilyen smucig.

jan. 23. 19:44
 17/24 anonim ***** válasza:
#16 Egyetértek.Én ha férfi lennék azt mondanám: nézd drágám, nekem x összegem van szórakozásra, ezt kell beosztani.Találjunk ki olcsóbb és/vagy ritkább programokat, mert én ennél többet nem tudok rá szánni, tőled meg nem akarok pénzt kérni.Ha többet szeretnél menni, akkor be kell segítened.
jan. 23. 19:48
 18/24 anonim ***** válasza:

17

Igen, ez korrektnek hangzik, amit meg lehet beszélni egymással.

jan. 23. 20:24
 19/24 A kérdező kommentje:

O kb 3x annyit keres mint en, es nagyon bant h 50-50 var el. Nyilvan nem szeretnek rajta eloskodni. De sztem ez sem korrekt felallas. Az ettermeket o talalja ki, utana meg felhozza hogy akkor most meghivsz minket te?! Azelott en ilyet sosem tapasztaltam senki mastol.

Tulajdonkeppen ha nala vagyunk is ugy erzem, hogy a reggelit is sajnalja mert csak nala vagyunk.

Mivel en nem egyedul elek, igy kenyszerusegbol nala vagyunk.

Ahol erzesek vannak, nem gondolonqm hogy mindent centizgetni kene, foleg ha o jobb anyagi korulmenyek kozott el.

Vagy en vagyok hulye, es mar mindenkinel ez a felallas es semmit nem jelent.

jan. 23. 20:37
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavarna ilyen helyzetben, főleg hogy ő találja ki. Szerintem ezt egyszerűen közöld vele, hogy neked ez nem fér bele, menjetek olcsóbb helyre, vagy ingyenes programra. Szerintem egy tartós kapcsolatba nem fér bele a centizés.
jan. 23. 20:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!