Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok intezni a randikat. Csajok, etteremben ti is szoktatok fizetni neha? Parotokkal h vannak felosztva a koltsegek.
5
"Par honapja vagyunk egyutt, es napi rendszeresseggel hallom hogy mindent o fizet. Es o is megdolgozik a penzert stb. Stb.
Tobbszor fizet o, de mondjuk 3bol 1szer en fizettem etteremben is."
Egy igazi úriember. :D
Hát ennek az is a módja, hogy ne hívjon meg, ha ez neki terhelő.
És akkor te is akkor hívd meg, ha azt te fizeted.
12folyt
Amúgy nekem eléggé anyagiasnak tűnik, ha ezt napi szinten nyomja...
Soha nem fizetnék egy étteremben.
Nem is értem.Jön a pincér, leteszi a számlát a férfi elé.Nem véletlen.
Vagy nem kell annyiszor eljárkálni étterembe, ha ezt nem tudjátok finanszírozni.
Így látatlanban nem tudjuk, hogy tényleg keveset keres, vagy tényleg ilyen smucig.
17
Igen, ez korrektnek hangzik, amit meg lehet beszélni egymással.
O kb 3x annyit keres mint en, es nagyon bant h 50-50 var el. Nyilvan nem szeretnek rajta eloskodni. De sztem ez sem korrekt felallas. Az ettermeket o talalja ki, utana meg felhozza hogy akkor most meghivsz minket te?! Azelott en ilyet sosem tapasztaltam senki mastol.
Tulajdonkeppen ha nala vagyunk is ugy erzem, hogy a reggelit is sajnalja mert csak nala vagyunk.
Mivel en nem egyedul elek, igy kenyszerusegbol nala vagyunk.
Ahol erzesek vannak, nem gondolonqm hogy mindent centizgetni kene, foleg ha o jobb anyagi korulmenyek kozott el.
Vagy en vagyok hulye, es mar mindenkinel ez a felallas es semmit nem jelent.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!