Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem jókor lépett be a másik fél az életetekbe és később mégis összejöttetek? Nem most jött el a mi időnk?
Ne keresd, ha akar valamit úgy is írni fog, foglald el magad, hobbi, barátok, semmiképpen ne zaklasd!
Hasonló helyzetbe vagyon! De azt tudni kell, hogy 2 hét után megkeresett és az óta majdnem napi szinten beszélgetünk!
Mi lesz belőle? Nem tudom, beleszerettem, majd kiderül, élvezem a társaságát aztán a sors úgy is alakít! Mindig ő keres!
Sosem jó ha nő piócát játszik.
Egy férfi ha ilyen az 100x jobb mint ha egy nő ilyen.
Második vagyok, igen lány vagyok! Megvallom én kerestem elsőnek meg akartam beszélni vele a dolgokat, hogy hogyan tovább... és igazából akkor ő jelentette ki, hogy maradjunk barátok mert fontos vagyok neki! Ezt annak vettem, hogy majd akkor nem beszélünk! És utána eltelt egy hét max egyszer keresett, azóta 3 hete meg van veszve majdnem minden nap keres, azt is tudom milyen alsó van rajta kb!
Nem tudom ez mennyire egészséges, nem reménykedek! Nagyon szeretem Őt és a sorsra bízom mi lesz! Nagy szerelem volt a miénk!
Nem tudom, minden ember más!
Tudom a szíved, az enyém se bírta ki rá írt, de ha nem válaszolt többet ne keresd, még ha nehéz is, mondhatom a sablon szövegeket, hogy majd jön más, aki mindig ott lesz melletted stb. kaptam ezeket én is!
Megélni màs!
Fontos, hogy legyen tartásod! Foglald el magad! Éld az életed, tanulj, dolgozz, edz, stb! Fejleszd magad! Mert ha visszatér kap egy erősebb nőt, ha meg nem akkor meg te találsz majd valakit, aki igen is ott lesz veled..!
Ezt a tanácsot adtam magamnak is!
Most barátok vagyunk! Néha mikor titokzatos vagyok mert nem mondom kivel találkozom érzem a féltékenységet benne, de ilyen az élet nem!?
A sors meg úgy is alakít!
Élvezd minden pillanatát!
N/25
Nem kellesz neki. Bocsi.
Majd találsz jobbat.
Ugyanígy jártam. Hidd el, nem ő a megfelelő. Ne fájdítsd a saját szíved. Nem éri meg. Ha valakinek nagyon kellesz, akkor nem ráz le így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!