Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy nem jókor lépett be a másik fél az életetekbe és később mégis összejöttetek? Nem most jött el a mi időnk?
Pont ugyanolyan szituációba keveredtem. Kérdző, merre változott azóta a helyzetetek?
Egyszer találkoztunk, azután körvonalazódott neki, hogy külföldre kényszerül hosszabb ideig. Nem keresett, én írtam ekkor rá és szerencsére értelmesen elmondta mi a helyzet. Szívem szakad meg, de nem kérhetem távkapcsolatra, én se szeretném és bár valószínűleg megoldható lenne, hogy én is kiköltözzek, nem ilyen kezdetleges szakaszban akartam felvetni.
Nem maradtunk semmiben (barátunk leszünk-e, fogunk-e beszélgetni, stb), így próbálom ésszel elfogadni, hogy ennyit szánt a sors. Többet nem akarok piócáskodni, így is féltem, hogy annak fogja érezni, hogy a hallgatásból próbáltam kihúzni.
Szerintem attól, hogy nem fogunk beszélni, egy-egy kép likeolás belefér, én is fogom értékelni, ha valami érdekeset posztol. Érdekes, értékes embernek tartom, de nincs értelme szívatnunk magunkat, örülök annak, hogy úgy tűnik, sikerül megvalósítani az álmát :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!