Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Miért csinál valaki olyat, hogy a megismerkedés után pár napig keres, érdeklődik, utána meg mintha elvágták volna, alig akar kommunikálni?
Ugyanezt csinálta velem nemrég egy nő.
Szerintem egyszerűen úgy döntött,hogy nem szeretne veled tovább foglalkozni és nem volt elég gerinces,hogy ezt közölje is veled.Gondolta majd rájössz abból,hogy nem válaszol semmilyen megkeresésedre.
Valószínűleg én is ugyanígy jártam.
a.) nem talált a belvárosban free wifit
b.) szarakodik otthon a nete
c.) a főnöke igába hajtotta rabláncon, szarni is alig van ideje
d.) ugyanez nem munkahellyel és főnökkel, hanem iskolával és vizsgákkal
e.) mégsem talált téged vonzónak
f.) beszótá' neki valamit, amit te észre sem vettél, ő meg besértődött rajta
Mittomén'. Ezerféle variáció létezik, nem látok a fejébe.
- Lehet, hogy valami közbejött, ami lefoglalja: erôsen korlátos, hogy egyszerre hány dologgal tudunk érdemben foglalkozni, és ha ennél többel kéne, azt sok férfi kínszenvedésként éli meg. Ezért simán lehet, hogy valami közbejött, és a veled való ismerkedésre emiatt most nem maradt energiája
- lehet, hogy nem voltál annyira szimpatikus / valaki szimpatikusabb, mint te, és ismét csak ott tartunk, hogy, egyszerre csak kevés dologra van energia.
- kifogyott a témákból..
- lebetegedett, a férfi megfázás brutális dolog..
- Felcsút vagy Békéscsaba drukker, és most, hogy kiesett a csapata az nb-bôl, elment mindentôl a kedve.
Ha ez elhúzódik, akkor egyenesen rákérdeznék, hogy most akkor mégis mi a manó van.
mellébeszélés a wifi meg a konnektor hiánya, a betegség is.
az én szerelmem 2 nap intenzív után is felvánszorgott a netre és megkeresett.
amikor nem keres valaki nem érdekled, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!