Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő második randin sexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő második randin sexelni akart, de nemet mondtam akkor elvágtam magam nála?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen helyzetbe lehet még további randi szerinted?

2024. febr. 1. 16:37
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:

/Érdekes hogy így fatökü meg töketlen vagyok, miközben ha férfi azt kérdezi itt hogy második vagy harmadik randin nyomulhat e a nőre le szokták hurrogni, bunkózni/

Amúgy a történet röviden úgy volt hogy felvitt a lakására, elvileg beszélgetni, ahol én sejtve a szándékát próbáltam szépen szóval tartani (valóban érdekelt amit mesél, mivel én szeretném ténylegesen megismerni), dohányozni

Csak ahogy leszált az este a hideg miatt be kellett vonulni a lakásba (javasoltam hogy tegyünk fel valami filmet, de nem érdekelte)

Elment venni bort, visszajött fehérneműre vetkőzött és egyértelműsítette a szándékát, így menekülésként (mivel nem voltam egy ilyen szituációra készülve, gumióvszer sem volt nálam) folyamatosan töltöttem magamnak a bort,amíg kiürült szóval sikerült kb lerészegednem

Ezután bealudtam a kanapén, ekkor már bőven öreg este volt, mikor hajnalban felébredtem akkor ő bent aludt az ágyban, én hazjöttem felfrissíteni magam mert reggel mennem kellet dolgozni

Írtam neki egy üzenetet hogy majd zárja rá az ajtót

Másnap este írtam hogy egy minőségibb öngyújtóm nála maradt, amit majd hozzon el ha találkozunk

Azóta nem reagált ezekre

Aki értetlenkedik annak leirom hogy nem szeretnék egy kb idegen emberrel sexelni, én szégyellem hogy nagyon kicsi az intim méretem, plusz a nő le akarta venni a pólómat amit én soha nem veszek le idegen emberek előtt, mivel van egy decens, de azért jól látható úszógumim, pocakom ami szerintem nagyon férfiatlan, esztétikátlan (igen, próbáltam sporttal, nekem sajnos ilyen az alkatom

Keressem még, vagy egyértelmű hogy nincsenek komolyabb párkapcsolati szándékai?

2024. febr. 2. 02:22
 12/36 anonim ***** válasza:
98%

Nem lenne ezzel baj, ha kommunikáltál volna erről.

Természetesen nem a teljes önbizalomhiányodról - ami megérne egy terápiát amúgy - hanem arról, hogy itt most nem fog történni semmi.

Mondtam már én is nemet óvszer hiánya miatt, bár akkor azért lett belőle más, de ez így nem az igazi.

A kinézeted és a szerszámod mérete egyáltalán nem férfiatlan. Az már annál inkább, hogy megjelenik fehérneműben, amire te nem reagálsz, hanem csak elkezdesz vedelni.

2024. febr. 2. 07:55
 13/36 anonim ***** válasza:
37%

11# Kèrdező.

Szerintem hagyd. Tapasztalatbòl tudom, hogy vannak nők akik nem bìrjàk elviselni ha a pasi nem akarja megdugni őket amikor ők felajànlkoztak.

Ilyenkor mindennek elhordjàk a pasit csak, hogy megnyugtassàk magukat.

Ez mind az egòbòl jön. Sok nő azt gondolja, hogy minden ujjàra kaphat egy pasit ès mindig a nő vàlaszt.

Amikor ez megdől az ilyen tipusù nő ezt nem bìrja elviselni.

2024. febr. 2. 08:04
 14/36 anonim ***** válasza:
93%
Egyetértek. Az, hogy lereszegedek és bealszom, hogy kimenekuljek a szituációban nem felnőtt viselkedés. Másrészt, ha ennyire gátlásos vagy, akkor minek ismerkedsz? Elobb-utobb lekerulnek a ruhák, örökké nem rejtegetheted a habtested. Lehet, hogy a nőnek bejottél volna, ezek után nem hinném, hogy szóba állna veled, főleg ilyen zárás után, hogy majd az öngyújtódat adja vissza. Te egy érzelmi analfabéta vagy.
2024. febr. 2. 08:04
 15/36 anonim ***** válasza:
97%

Ahogy a 12-es válaszadó írta, ezt nagyon sután reagáltad le.

Nézzük sorba:

-felvisz egy nő a lakására, elég egyértelmű jelzés volt, hogy mik a tervei veled. Már itt ennek megfelelően kellett volna kommunikálni vele, például közlöd, hogy te komolyban gondolkodsz, szívesebben csinálnál vele először másféle programot, jobban megismernéd őt

- részegen bealudni a kanapéján, hát ez tényleg eléggé elbaltázott viselkedés. Pont ilyenkor kellett volna józannak maradni.

- ha ennyire szégyellős vagy, minek mentél fel a lakására? Nem is értem. Amúgy meg a testeddel valszeg semmi baj, sok nőnek tetszenek az ilyen alkatú pasik is - láthatóan ennek a nőnek is tetszettél

- miután elváltatok, tök ridegen hozzávágtál egy bunkó üzenetet, amiben a nyamvadt öngyújtódról írtál. Jézusom ember. Nem inkább a helyzetet kellett volna tisztázni, ahelyett, hogy így bunkózol vele? Szerinted ebből mit vett le? Hogy egyáltalán nem vonzódsz hozzá, és fontosabb neked a hülye öngyújtód, mint az, ami előzőleg történt köztetek. Teljes érzelmi retardáltság. Őszintén meg kellett volna írnod neki, hogy sajnálod a hülye viselkedésedet, de zavarban voltál, nem volt nálad óvszer stb, túl sokat ittál, de ettől még nagyon köszönöd az együtt töltött időt és szívesen megismételnéd, csak valami más tevékenységgel.

2024. febr. 2. 10:39
 16/36 anonim ***** válasza:
92%

Nos szóval itt nem arról van szó, hogy akkora jellem lennél hanem arról, hogy gátlásos vagy, nem kicsit. A kis szerszám, az úszógumi stb. Magaddal vannak gondjaid és akkor kifejted, hogy nem szeretnél rögtön egy nő ágyába ugrani.

A nőkre nyomulni kell, ez van. Persze a nyomulást ne keverd a bunkósággal, mindenkinél meg kell találni azt a szintet, hangnemet ami nála jó, de mindenképp a szex felé kell terelgetni. Másképp nem lesz kapcsolat, ill. aszexuális sál lehet de gondolom legtöbben nem erre hajtanak. Ebből adódó, hogy van aki az első randin lefekszik veled van aki a huszadikon.

A te esetedben a nő elkönyvelte, hogy hasznalhatatlan

2024. febr. 2. 10:48
 17/36 anonim ***** válasza:
82%

...bocsi.. Folytatás 16os .

vagy. Ezért nem érdekled többé. Az, hogy neked mennyi bajod van magaddal az senkit nem érdekel. Úgyis egyszer látni fogja a kis farkad meg a tested is. Úgy, hogy erre hivatkozni butaság.

Ez a vonat elment.

Ami a sportot illeti, olyan nincsen, hogy te nem tudsz lefogyni. Olyan van, hogy nincsen akaraterőd, nem tartod be amit kell. És fogyás alatt legfőbb a kalória csökkentés vagyis a kaja. Hiába sportolsz ha kétszer annyit eszel mint kellene, nem fogsz fogyni. Ez egy újabb kifogás.

2024. febr. 2. 10:53
 18/36 anonim ***** válasza:
94%

Egyet kell értsek az utolsó két válasszal is (15. voltam).

Ne keverjük a lovagiasságot a balfszkodással, mert eléggé máshol gyökerezik a két viselkedés.

2024. febr. 2. 11:02
 19/36 anonim ***** válasza:
71%

12#

Mièrt lett lepontozva?

Most komoly, hogy a nők ennyire nem tudják beismeni, hogy vannak ilyen nők is?

A nők tökèletesek?

Csak kèrdezem mert állandóan ez van kihozva mindenhol.

2024. febr. 2. 12:17
 20/36 anonim ***** válasza:
80%
19-olvasd el akkor a kommentált! Nem az a baj, hogy a pasi nem akart szexelni, jóga van német mondani. Hanem az a végtelenül érzéketlen, bunkó mód, ahogy ezt lereagalta.
2024. febr. 2. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!