Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LEhet, hogy örökre elvágtam az esélyeimet nálla? Kérlek vélemény?
3évvel idősebb a srác. Anyukám ismeri az anyukáját, mi viszont csak távolról figyeljük egymást.A suliban szünetben mindíg lejött a földszintre ahol én is voltam, meg megdobált hógolyóval.Anyunak elmeséltem, hogy milyen képet tett fel h mit keres egy mosógép a szobájában?Anyu megkérdezte az anyuját, és mondta, hogy csak 3órára vitték be és őmeg képesvolt lefotózni? : D nagyot nevettek. Erre most látom, hogy le van szedve a kép. Ma meg egész nap nemláttam a srácot, csak reggel messziről amikor megjött a suliba. Lehet, hogy haragszik?
előre is köszi. : S :(
14/L
remélem nem. : S
Csak azért gondoltam, mert még habár személyesen nem beszéltünk, mindent tudok róla. O_O és valamiért nagyon tetszik.Érzem a belőle áradó kedvességet, és jóságot. Ez fogott meg. : D
Csak féltem, hogy..oké női logika. igazad van : DD
és szerinted ha megdobált hógolyóval lehet, hogy tetszek neki?: $ többen is voltak ott. miért pint engem? :Dbnőim is ott voltak. persze ennyiből nem lehet megítélni. de mégiis?: D na jó legalább tudok aludni. Annyira beijedtem. :$
Lehet, hogy bennem van a hiba, de én ezt a rész k_rvára nem értem:
"Anyunak elmeséltem, hogy milyen képet tett fel h mit keres egy mosógép a szobájában?Anyu megkérdezte az anyuját, és mondta, hogy csak 3órára vitték be és őmeg képesvolt lefotózni? : D nagyot nevettek. Erre most látom, hogy le van szedve a kép. "
csak az a baj, hogy nagyon félős vagyok. Egyszer beégtem egy fiúnál. (első szerelem) és azóta ilyen téren...Még mevárom hátha holnap másképp lesz. ezzel az is baj, hogy mindíg minimum 5 osztálytársával van.És közöttük meg 3 elég bunkó.
De ha ettől eltekintenék hosszabb szemezésre is szükségem lenne, ahoz, hogy ezt megmerjem. Az a baj, hogy ő meg aztán végképp visszahúzódó barátkozás terén..
Jaj leesett XDXDXDXDXD
Csak hozzá vagyok szokva normális fogalmazáshoz.
XDXDXDXD
Ez tök vicces. :D Biztos nem rágott amúgy be, de most szarrá röhögtem magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!