Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre elvágtam magam ezzel? Nagyon gáz volt?
Közös barátok által megismertem egy lányt, akivel szerintem már az elején megvolt a szimpátia. El is hívtam randira, igent mondott egyből. Viszont még a randi előtt (ami szombaton lesz) találkoztunk, tegnap, mert a közös barátunknak volt a diplomaosztója. Az esti buli buli folyamán át akartunk menni a-ból b-be, de a kocsiba nem fértünk be elegen, így ő az én ölembe ült a rövid távra. Egész nap csak ő volt a fejemben, nagyon vonzó lány, ott ült az ölemben, és a kocsiban még egy olyan téma is feljött, amiben egy testrészéről beszélt, ami történetesen az én - rejtett - fétisem is egyben, szóval innen már nem tudtam mit tenni, egy másodperc alatt 100%-ra felálltam. Egy szűk és vékony öltönynadrágban voltam, szóval mindent érzett szerintem, még hátra is fordult és rám pillantott, de nem mondott semmit és nem is vágott semmilyen arcot.
Én ott elsüllyedtem szégyenemben, nagyon kellemetlen volt.
Lehet így még esélyem, vagy teljesen elvágtam magam? Kellemetlen megkérdezni, hogy áll-e még a szombati randi? Nők, ti hogy reagálnátok?
Szerintem semmi okod az aggodalomra... legalább érezte, hogy mennyire kívánod.
Ez nem " parasztság"... Ha ettől megsértődött ( arról már tudnál szerintem), akkor inkább hagyd...de nem ez van, úgy gondolom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!