Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Örökre elvágtam magam ezzel?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre elvágtam magam ezzel? Nagyon gáz volt?

Figyelt kérdés

Közös barátok által megismertem egy lányt, akivel szerintem már az elején megvolt a szimpátia. El is hívtam randira, igent mondott egyből. Viszont még a randi előtt (ami szombaton lesz) találkoztunk, tegnap, mert a közös barátunknak volt a diplomaosztója. Az esti buli buli folyamán át akartunk menni a-ból b-be, de a kocsiba nem fértünk be elegen, így ő az én ölembe ült a rövid távra. Egész nap csak ő volt a fejemben, nagyon vonzó lány, ott ült az ölemben, és a kocsiban még egy olyan téma is feljött, amiben egy testrészéről beszélt, ami történetesen az én - rejtett - fétisem is egyben, szóval innen már nem tudtam mit tenni, egy másodperc alatt 100%-ra felálltam. Egy szűk és vékony öltönynadrágban voltam, szóval mindent érzett szerintem, még hátra is fordult és rám pillantott, de nem mondott semmit és nem is vágott semmilyen arcot.

Én ott elsüllyedtem szégyenemben, nagyon kellemetlen volt.

Lehet így még esélyem, vagy teljesen elvágtam magam? Kellemetlen megkérdezni, hogy áll-e még a szombati randi? Nők, ti hogy reagálnátok?

2024. jan. 23. 13:52
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem ha igent mond a randira és még az öledbe is beleül simán, azok elég egyértelmű jelei, hogy szexelne is veled a későbbiekben, szóval nem hiszem, hogy zavarná, hogy vonzónak tartod és működik a péniszed. Az nem biztos, hogy leesett neki, hogy valami láb vagy nyak vagy akármi fétised van, és amiatt állt fel, mert eleve olyan helyzetben voltatok, a randit nem fogja valószínűleg lemondani, a fétiseddel várjál.
2024. jan. 23. 15:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát randi jöhet szóba, de hogy kiélheted-e rajta a vágyaid nem tudom.
2024. jan. 23. 16:01
 13/23 anonim ***** válasza:
39%

Eleve ő ült az öledbe. Neki kéne ezt kerdeznie hogy nagyon gáz hogy mégvrandink se volt de az ölébe ülök eléggé intimpózba?

Neki kéne görcsölnie.

2024. jan. 23. 16:17
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Te miről beszélsz utolsó XD Senkinek nem kéne görcsölnie, odaült, mert így volt hely. Nem leszopta a kocsiban.
2024. jan. 23. 16:31
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
A bnodrol is ezt mondanád? Ez intim póz eleve amibe vagy belemegy egy nő vagy nem. Ő belement ő a könnyű. Lehet ott helyben meg is huzhattad volna ki tudja.
2024. jan. 23. 16:43
 16/23 A kérdező kommentje:

#13: Hát sok választás nem volt. Volt a sofőr, az "ünnepelt" két szülője meg én.

A rosszindulatúaknak: ne csináljunk úgy, mintha én ezt direkt csináltam volna. Semmi ráhatásom nem volt, elhitetitek mennyire nem akartam.

2024. jan. 23. 16:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Nőfüggő a dolog. Ha nagyon bejössz neki, akkor akár még lehet őt is beindítottad.
2024. jan. 23. 16:48
 18/23 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon csúnya és veszélyes dolog ölben utaztatni valakit. Egy ütközésnél leszakadt volna a vékony öltönynadrágban felállt kemény kukikád.

A kérdésedre válaszolva, nem sértésből: egy kisgyerek lehetsz, ha ezt itt megkérdezted. A jó hír, hogy igen, van még esélyed. Csak ne legyél ilyen balfácán, mert fáj olvasni.

2024. jan. 24. 06:45
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ha szimpatikus a pasi még imponáló is egy ilyen szituáció
2024. jan. 24. 12:13
 20/23 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Volt randi? Mesélj!!!!!

2024. febr. 4. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!