Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a nő második randin sexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nő második randin sexelni akart, de nemet mondtam akkor elvágtam magam nála?

Figyelt kérdés
Vagy ilyen helyzetbe lehet még további randi szerinted?

2024. febr. 1. 16:37
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a hasznos tanácsokat amit írtatok

Én nem ismerkedek, keresek, ő kezdeményezett nálam, amit el szoktam utasítani, de most egyszer gondoltam hogy ugyan miért is ne, hiszen a munkát leszámítva úgysem mozdulok ki a házból

Az adott szituációban képtelen lettem volna egy erekciót összehozni, a libidóm alaphelyzetben is valahol a béka feneke alatt lakik(önkielégítésből is elegendő évi 1-2 alkolom), ha még egy idegen ember nézne akkor számomra elképzelhetetlen (ha sikerülne is, biztosan elsült volna a pisztoly amint hozzáér)

Az intim méretem sajnos valóban átlag alatti, vastagságra is, ráadásul kényelmi okokból (nyáron mindig kidőrzsölt) szőrtelenítem is amitől méginkább “csecsemős” hatást kelt

/Gondolom a nőnek aki ilyen hamar a tárgyra tért van viszonyítási alapja hogy hogy is kellene annak ott kinéznie/

12- es válaszoló, hogyan kell szakszerűen lereagálni egy ilyen vetkőzést?

14 es : mint irtam nem ismerkedek célzottan, de a másik nem közeledését nem lehet mindig elkerülni. Ezt az érzelmi dolgot lehet valahogy fejleszteni? Ez így olyan mintha a mások gondolatát kellene kiolvasni

15re ezekszerint azért a gyújtóról írtam mivel láthatóan nem tudom kezelni a helyzetet, és úgy akartam csinálni mitha nem történt volna semmi (ettől függetlenül az öngyújtót tényleg elbuktam, ráadásul így hazafelé nem tudtam rágyújtani, egy éjjel-nappali sarkán reszegedő hajléktalanokat kínáltam meg cigarettával, hogy adjanak cserébe tüzet.)

16ra tehát egy kapcsolatnak muszály a sex körül forognia?

Nem vagyok dagadt csak egy szelíd úszógumi van

És ha egy más ember lakására megyek akkor kötelező a sex?

Például én is beengedtem egyszer hozzánk egy kollégámat (aki nő) megmutatni az új lemezjátszómat (ő akarta megnézni miután meséltem róla), és nekem sem volt egyéb hátsó szándekom

Mindenesetre azt levonhatom tanúlságnak hogy én valószínűleg nem vágyom kapcsolatra (legalábbis ilyen sexközpontúra nem)

2024. febr. 3. 01:40
 22/36 anonim ***** válasza:
58%
Ha szégyelled magad akkor aszexuális nőknél próbálkozhatsz.
2024. febr. 3. 17:49
 23/36 anonim ***** válasza:
36%
11. Egyetértek, sosem értettem miért kell már második randin szexelni. Nem vagy fatökű, inkább nekem igazi férfinek tűnsz, ez imponál és jó tulajdonság. A sok hurrogóval meg ne törődj, nem az ő életük, hanem a tiéd. :?
2024. febr. 3. 18:03
 24/36 anonim ***** válasza:
71%

12- es válaszoló, hogyan kell szakszerűen lereagálni egy ilyen vetkőzést?

Úgy, ahogy a 15-ös írta.

El sem kell jutni a vetkőzésig, mert a vetkőzés előtt 1000 jel mutat arra, hogy be fog következni, és ha neked ez nem tetszik, akkor jelezni kell.

2024. febr. 3. 19:06
 25/36 anonim ***** válasza:
54%

Természetesen elvágtad magad nála.

De ilyen középsúlyos mentális problémák melett a döntésed logikus volt.

Főleg úgy, hogy még tisztában is vagy a helyzeteddel.

Mert valószínűleg egy számodra rendkívül kínos szituációból vágtad ki magad így.

2024. febr. 3. 19:27
 26/36 anonim ***** válasza:
59%
Máskor ne is menj bele inkább ilyen helyzetbe, hárítsd el a meghívást.
2024. febr. 3. 19:45
 27/36 anonim ***** válasza:
#25 az egy döntés, hogy valaki tajrészegre issza magát egy idegen nő lakásán?
2024. febr. 3. 19:45
 28/36 anonim ***** válasza:
27-vegulis az is egy döntés 😅
2024. febr. 3. 19:59
 29/36 anonim ***** válasza:
#28 végülis igen, csak milyen 😅
2024. febr. 3. 20:58
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, mit akarsz egy ilyen b@@szógéptől, mint ez a nő?

Keress magadnak olyan nőt, aki hasonlóan gátlásos, mint te.

Amellett még azt sem tudtad, hogy nyelvvel és kézzel is ki lehet elégíteni egy nőt?

A koton hiányára hivatkozni (utólag), amikor elismered, hogy fel se állt volna a cerkád, sőt, ha véletlen felállt volna is elsült volna azonnal, akkor minek az óvszer?

Le se vedd a nadrágod, elégítsd ki a nőt kézzel és a nyelveddel.

Felvisz egy nő a lakására és nem érted mit akar.

Lemegy borért, mert látja, hogy be vagy feszülve, hátha az alkohol felold. Ezt te megvárod a lakásán, nem mész vele, hogy közben elnézést kérj és kereket oldj és elfuss haza, hanem megvárod, hogy meghozza a bort és bugyira vetkőzzön.

Mégis mire számítottál?

Nem kéne már régesrég olyan nőkkel ismerkedned, akiket nem érdekel a szex?

Az is lehet, hogy homo vagy, csak eltagadod magad előtt is.

Terápia. Szakember.

2024. febr. 4. 00:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!