Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi nőt kérdezem, ti mit vártok egy olyan 3 hónapos kapcsolattól, amiben már az első hónapban volt szex (28N)?
Sokak szerint 3 hónap egy nagy nulla, nincs semmilyen elvárás, de az összes házas barátnőm az életét tervezte már ennyi idő utan leendő férjével (4-5 év után hazasodtak csak).
Pszichológusom szerint akkor se kell kétségbeesni, ha szakítunk. Ő nem fog velem, neki kényelmes, h kiskutya módon mindig akkor csinálok vele valamit is, amikor neki jó, amikor ő ráér.
A baj csak az, hogy szerinte ez rendben van. Én viszont szeretem ettől függetlenül, tudom, hogy ő is szeret, de egy hosszabb kapcsolatban ha nem lesz kompromisszumkész, akkor nem tudom, hogy akar majd velem élni. Én nem egy robot vagyok, semmilyen élére állított szokásom nincs, ő viszont ragaszkodik az összes olyan dolgához, ami időben nem fog beleférni egy komoly kapcsolatba, pláne nem majd gyereket nevelők kapcsolatába...
32, te aztán jól odamondtál. Most jobb lett neked?
Valami kattanásod neked is lehet, hogy egy ilyen érzéketlen tuskóságot le tudtál írni.
Na jó, leírom az igazságot.
Ez egy barátnőm. Nem tudok neki segíteni. Fogalmam sincs mit mondhatnék neki már és az a baj, hogy én ugyan 26 vagyok, de ő már nem 28, hanem jóval idősebb, emiatt akar már annyira gyereket, mert már nincs erre ideje. :/ Konkrétan megkérte a pasit, hogy nyugodtan ne szexeljenek gumi nélkül... nem jött össze a gyerek, de nagyon letoltam ezért, mondtam hogy ez már az észből is kivesz.
De sajnos elpocsékolta fiatal éveit mindenféle szórakozásra, rémesebbnél rémes kapcsolatokra és már fogalma sincs hogy rakhatná rendbe az életét.
Az én exem se volt kutya, de az ő élete egy katasztrófa volt eddig is.
Senkije sincs, haldoklik az édesanyja, egyáltalán csoda, hogy ez a pasi elvállalta így. A csávónak valóban nem volt soha értelmes kapcsolata, csak szexkapcsolatok.
Mit vár tőle, tényleg?
Én ezt az egész kapcsolatot átgondolnám.
Szellemileg nem vagytok egy szinten. Te mindent is beleadsz, amit ő szépen elvesz.
Nekem ez másfél évig működött, majd dobtam. Rájöttem, senki ne vegyen el többet tőlem, mint amennyit érdemel.
Az egészet végigolvasva, azért elég durva, hogy hova jutott a történet: kérdés kiírás, majd beteg vagyok, végül nem is rólam van szó, hanem egy "ismerősről".
Végül sikerült megoldani a gondot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!