Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A többi nőt kérdezem, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A többi nőt kérdezem, ti mit vártok egy olyan 3 hónapos kapcsolattól, amiben már az első hónapban volt szex (28N)?

Figyelt kérdés

Sokak szerint 3 hónap egy nagy nulla, nincs semmilyen elvárás, de az összes házas barátnőm az életét tervezte már ennyi idő utan leendő férjével (4-5 év után hazasodtak csak).

Pszichológusom szerint akkor se kell kétségbeesni, ha szakítunk. Ő nem fog velem, neki kényelmes, h kiskutya módon mindig akkor csinálok vele valamit is, amikor neki jó, amikor ő ráér.

A baj csak az, hogy szerinte ez rendben van. Én viszont szeretem ettől függetlenül, tudom, hogy ő is szeret, de egy hosszabb kapcsolatban ha nem lesz kompromisszumkész, akkor nem tudom, hogy akar majd velem élni. Én nem egy robot vagyok, semmilyen élére állított szokásom nincs, ő viszont ragaszkodik az összes olyan dolgához, ami időben nem fog beleférni egy komoly kapcsolatba, pláne nem majd gyereket nevelők kapcsolatába...

2023. okt. 31. 00:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Oké, ezzel tisztában vagyok. De mivel tudna zsarolni?
2023. okt. 31. 10:46
 32/42 anonim ***** válasza:
88%
Na megint egy nagylany. Dugni tud, a szajat kinyitni nem, mert az ciki. Nyugodtan kezdd el ismetelgetni, hogy onsorsrontas. Pont annyit erdemelsz, mint amennyire magadat becsulod. Amikor azt veszed eszre, hogy semmit sem erdemelsz, akkor eszre kene venned, hogy ez okozat, az ok pedig az, hogy semmire sem becsulod onmagad. Tehatbpontosan azt kapod, amit erdemelsz. Az, hogy jo lelked vagy ilyesmi, az nem mentesit a sajat magad altal kiszabott buntetes, onszabotazs alol. Itt minden rendben van. Valtozni majd akkor fog, amikor eljutsz arra a szintre, hogy legyen egy minimalis onbecsulesed. Addig maradnak a kerdesek, ertetlenkedesek, relativizalasok. A psziche ilyen, igy vedi magat az elviselhetetlen tehertol, atvered magad, hogy ne erezd magad olyan rosszul, mint amennyire rossz neked. Bamulatos, hogy egyesek milyen szintre kepes eljutni ebben az onatveresben. A poen az, hogy te nemcsak az aldozat vagy, hanem a tettes is egyben. Es buntetesed is te szabtad ki magadra. Arra nem gondoltal, hogy amig pszichologushoz jarsz, addig felhagysz az ismerkedessel? Mentalisan serult vagy, amig ebbol nem jossz ki, addig ugyse fogsz tudni jozan donteseket hozni, mint lathato most se sikerult. Megelozhetned ezt azzal, hogy kiszallsz a tarskeresesbol es nem tovabbi seruleseket gyujtesz, hanem rendberakod magad es utana allsz neki keresgelni. Nem lenne jobb, igy belegondolva?
2023. okt. 31. 11:10
 33/42 anonim ***** válasza:
13%

32, te aztán jól odamondtál. Most jobb lett neked?

Valami kattanásod neked is lehet, hogy egy ilyen érzéketlen tuskóságot le tudtál írni.

2023. okt. 31. 11:17
 34/42 anonim ***** válasza:
100%
32-es vagyok. Most olvasom borderline. Ezt a lenyegtelen infot kiirhattad volna a kerdesbe, kevesebb ertetlenkedest es relevansabb valaszokat kaptal volna. 1 percig se maradj vele. Attol, hogy tartozol neki penzzel, nem kell, hogy dugjon. Nem is ertem az osszefuggest, ha kolcsonkerek a haveromtol, akkor utana o dughat engem? WTF?
2023. okt. 31. 11:18
 35/42 A kérdező kommentje:

Na jó, leírom az igazságot.

Ez egy barátnőm. Nem tudok neki segíteni. Fogalmam sincs mit mondhatnék neki már és az a baj, hogy én ugyan 26 vagyok, de ő már nem 28, hanem jóval idősebb, emiatt akar már annyira gyereket, mert már nincs erre ideje. :/ Konkrétan megkérte a pasit, hogy nyugodtan ne szexeljenek gumi nélkül... nem jött össze a gyerek, de nagyon letoltam ezért, mondtam hogy ez már az észből is kivesz.

De sajnos elpocsékolta fiatal éveit mindenféle szórakozásra, rémesebbnél rémes kapcsolatokra és már fogalma sincs hogy rakhatná rendbe az életét.

Az én exem se volt kutya, de az ő élete egy katasztrófa volt eddig is.

Senkije sincs, haldoklik az édesanyja, egyáltalán csoda, hogy ez a pasi elvállalta így. A csávónak valóban nem volt soha értelmes kapcsolata, csak szexkapcsolatok.

Mit vár tőle, tényleg?

2023. okt. 31. 11:22
 36/42 A kérdező kommentje:
Talán ha elmondanám neki h kiírtam ide az esetét, legalább engem békén hagyna, de én meg ilyen kis jótét lélek vagyok.
2023. okt. 31. 11:24
 37/42 A kérdező kommentje:
De már kezdem feladni, jobb dolgom is van!
2023. okt. 31. 11:24
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt az egész kapcsolatot átgondolnám.

Szellemileg nem vagytok egy szinten. Te mindent is beleadsz, amit ő szépen elvesz.

Nekem ez másfél évig működött, majd dobtam. Rájöttem, senki ne vegyen el többet tőlem, mint amennyit érdemel.

2023. okt. 31. 12:07
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem unod még ezeket a kitalált sztorikat?
2023. okt. 31. 13:28
 40/42 anonim ***** válasza:

Az egészet végigolvasva, azért elég durva, hogy hova jutott a történet: kérdés kiírás, majd beteg vagyok, végül nem is rólam van szó, hanem egy "ismerősről".

Végül sikerült megoldani a gondot?

2023. dec. 3. 14:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!