Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lezárhatom a 3 hónapos kapcsolatot neten keresztül? bővebben
Figyelt kérdés
Ha a három hónap alatt egyszer beszéltünk összesen telefonon, meg kb hetente egyszer találkoztunk? Ezt én nem is nagyon nevezném kapcsolatnak.
Már besokkaltam, többször beszéltem vele hogy változtasson, mert ez így nem működik, de semmi. Elegem lett belőle. Minden fontosabb volt neki, mint én.
26N, ő is 26F
2020. dec. 25. 23:26
1/6 anonim válasza:
És hogyan tudtatok találkozni ha nem beszéltetek előtte? Mert ha neten üzenetek egymásnak akkor köztetek ez a kommunikáció. Vagyis ugyanúgy írd meg neki azt csá..
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, csak messengeren irkáltunk néhanapján. Ott is kellett egy fél nap mire visszaválaszolt, miközben nagyon gyakran kezében van a telefon.
2020. dec. 25. 23:38
3/6 anonim válasza:
Te ezt kapcsolatnak nevezed? :O
Akkor igen!
Ha nem?
Akkor is.
3hétig lennék hajlandó ilyet játszani valakivel azt csá.(ha nem ér rám rendszeresen ,vagy nem kíváncsi rám..akkor szevasz tavasz.)
Persze van kivétel ha épp fuuu de nagyon nagyon el van havazva stb...de az se tart még 3hétig se.
35f
4/6 Angel3000 válasza:
Szia! Nyugodtan zárd le, szèpen ird meg neki, hogy nem vagytok egy „hullámhosszon“ ezèrt jobbnak találod, ha elfelejtitek egymást! Javaslom, hogy idôsebb fèrfit keressèl magadnak, mert az egykorú fèrfi mèg nem èrett egy komolyabb kapcsolatra! Minden jót!
5/6 anonim válasza:
Küldj neki egy üzenetet, hogy ennyi volt. Ennyi.
6/6 anonim válasza:
Ezt nem nevezném kapcsolatnak. Én már rég lezártam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!