Én egy 13 éves lány vagyok, és van egy 3 hónapos kapcsolatom a barátommal. Hogy modjam el nekik?!
Figyelt kérdés
De viszont a szüleim féltenek (gondolom) és nem szeretnék ha barátom lenne még. De viszont mi a barátommal nagyon szeretjük egymást. Félős típus vagyok, és így a szüleim/testvéreim előtt ilyenről nem merek beszélni. Csak barátnőimnek meg unokabátyámnak. És ezt akarnám megtudni, hogy hogy merjem megmondani nekik, hogy van barátom?! Mert ők nem akarják még. Ettől félek. NE KRITIZÁLJATOK EMIATT.2013. aug. 22. 13:57
2/11 A kérdező kommentje:
Hogy találkozzak vele?
Mit mondjak a szüleimnek itthon? azt nem hinnék el, hogy a barátnőimhez megyek..
meg amúgy is a barátom 8 km-re lakik töllem..:((
2013. aug. 22. 14:02
3/11 anonim válasza:
Én nem mondtam el nekik ők rájöttek maguktól... de am azt terveztem h amikor majd engedik akkor mondom nekik h van barátom ennyi ilyen egyszerű :)
5/11 A kérdező kommentje:
Megpróbálom hátha sikerül.:((
Köszönöm.:) !
2013. aug. 22. 14:08
6/11 anonim válasza:
Kis ribi vagy :D, komolyan minek neked hapsi 13 évesen??Anyád helyében én megvernélek!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:))) -.-
2013. aug. 22. 16:37
8/11 Kapi0714 válasza:
#6 :DDDDDDDDDDD De jót nevettem! :D
Viszont neked meg azt tanácsolom, hogy mond el nekik. Jobb ha nem hazudozol, (főleg a szüleidnek) vagy ha nem engedik meg akkor csak a hatosnak van igaza, én se értem hogy minek kell egy 13 évesnek még fiúznia, mondjuk lehet ez a divat..:DD
Egyébként meg, lehet hogy tényleg megvernek, sőt, börtönbe is csuknak emiatt! :DDDDDDD 17/F
9/11 A kérdező kommentje:
Tudom, mert tesóm, meg sógornőm is rendőr..ezekrol tudok..
de nem a börtönbe vinnének...
Majd lesz valahogy..
2013. aug. 24. 11:07
10/11 Kapi0714 válasza:
x"DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!