Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves lány vagyok és most van az első komoly kapcsolatom. Ha a fiú 2 hét után már mohó a csókban (majd megfojt a nyelvével), és már tapizik és nem akar leállni akkor sem ha kérem, akkor csak lefektetni akar?
Azt mondta, hogy a személyiségem tetszett meg neki. A külsőm nem csúnya, de van rajtam bőven fölösleg, amiatt a fenekem túlságosan nagy.
Mindketten egyetemisták vagyunk, és én ráadásul szűz is.
Ezt már Te is érzed legbelül, hogy nem jó.
És ahogy leírtad...háááát igen, eléggé erős a gyanúm, hogy csak szexre kellesz neki. A kérdés csak az, hogy belemész e.
Én biztos más után néznék
Leírom ide is amit privátban beszéltem egy üzenetküldővel:
Én komoly kapcsolatot szeretnék nem csak szexet. Azért se feküdtem le még senkivel, mert úgy éreztem nem volt aki "megérdemelné". Úgy szeretném átélni ezt az élményt, hogy teljes mértékben megbízom a másik félben. Szinte megrémiszt a gondolat, hogy sokan 2-3 hónap után lefeküdnek egymással, és talán tőlem is ezt várja el a fiú. (már ha hajlandó lenne várni annyit)
hát vagy vonyít vagy távozik :)
amúgy nem egyszerű kibírni, nem sokkal vagyok idősebb és pl a barátnőmre én félévet vártam. ha ennyit vár rád akkor tuti nem csak meghúzni akar.
utolsóval értek egyet. Ha nem tudja, hogy szűz vagy, ez normális, hogy már szexet akar. Én lány vagyok de nem várnék 2 hetet se az új fiúmmal.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!