Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Én egy 13 éves lány vagyok,...

Én egy 13 éves lány vagyok, és van egy 3 hónapos kapcsolatom a barátommal. Hogy modjam el nekik?!

Figyelt kérdés
De viszont a szüleim féltenek (gondolom) és nem szeretnék ha barátom lenne még. De viszont mi a barátommal nagyon szeretjük egymást. Félős típus vagyok, és így a szüleim/testvéreim előtt ilyenről nem merek beszélni. Csak barátnőimnek meg unokabátyámnak. És ezt akarnám megtudni, hogy hogy merjem megmondani nekik, hogy van barátom?! Mert ők nem akarják még. Ettől félek. NE KRITIZÁLJATOK EMIATT.
2013. aug. 22. 13:57
1 2
 11/11 Kapi0714 válasza:

Az utolsó válaszodnál vettem észre hogy te lényegében hülye is vagy... (nem csak ri*ancz) :DDDDDDDDDD Szóval inkább kíméld meg azt a gyereket ( meg a saját életed is ) hogy leszálsz róla.!

Majd kezdjél fiúzni ha az értelmi szinted felér egy normál emberéhez. Sok sikert. :)

2013. aug. 24. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!