Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem 3 hónapos kapcsolatban merjem neki mondani, hogy szeretem, vagy inkább várjak amíg ő mondja először?
Én vagyok a nő, őszintén szólva félek attól, hogy mi van ha ő nem mondja vissza esetleg, vagy azt mondja még nem érez így..
Viselkedése meg azok alapján amiket mond, nem gondolnám, hogy ez lenne a helyzet, de ki tudja. Meg eddig mindig a férfi mondta először.. Jobban is szeretem, ha nem én vagyok, aki elsőnek kimondja ezt, viszont beleszerettem és nehéz már így egy meghittebb pillanatban nem mondani ilyet.
Minek vagytok együtt, ha nem szeretitek egymást?
Kérdés se kéne hogy legyen!
En akkor se mindanám ilyennek ha ő mondja.
Aki 3 honapig is ugy d.g hogy semmi szeretlek az már soha meg se érdemli hogy en kinyögjem neki.
Ez a LEGNAGYOBB probléma manapság amit ebben a kérdésben olvashatunk.
Hamarabb szexel egy pár mint sem kimondanák egymásnak azt a 8 betűs szót. Elég durca ha belegondoltok.
Tudsz, én gondoltam más szóra. 😭
Kérdező legalább annyit mondogat, hogy kedvel, jól érzi magát veled? Lehet nem meri mondani, bár fura hogy megfektetni meg mer. Nincs ex, vagy valaki akit emleget, hogy csalódott? Jártok programozni eleget, ha rossz helyzetben vagy számíthatsz rá? Ha egyikse akkor inkább szexkapcsolatban vagytok. Egyébként nem mondanám elsőre, de hogy tudd mi a hézag áruld el neki érzéseid. Ha egyértelműen nem szól semmit, annyit kapsz, hogy én is, vagy hablatyol, akkor világos mi a szitu...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!