Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire gáz, ha a barátnő szellent álmában 3 hónapos kapcsolatban?
Nem volt még egymás előtt éber szellentés, nekem most sikerült alvás közben, fel is ébredtem rá és ő még ébren volt.
25 évesek vagyunk
Ultragáz, hogy merészel egy nő normális biológiai funkciókkal rendelkezni? Pláne öntudatlan állapotban? Hát ez megbocsáthatatlan :D
Komolyra fordítva a szót, nem egészséges, de nem is lehet visszatartani. Ébren még félre tudsz vonulni, de alvás közben nem várható el.
Mi párommal 21 és 23 évesek vagyunk, sose zavart ha a másik szellentett, mert teljesen normális dolog.
#3 vagyok, dettó. Párom elment iszogatni a munkatársaival, és kicsit vagánykodott, mert ő bírja... hát, nem igazán :D Este még egész oké volt minden, valamikor éjjel történt a baleset.
Szó nélkül fogtam a kis felmosóvödröm és feltakarítottam, reggel csak azt végeztettem el vele, amit én már nem tudtam megcsinálni.
(Ez csak egyszeri alkalom volt)
Nagyon nem bírom a hányás-szagot, ezerszer rosszabb mint egy szagosabb puki, de nem nehezteltem miatta. Ezek után egy kis puki se legyen tragédia.
#3 vagyok, szerintem kicsit félreérthetően írtam.
Nem az egymás előtt történő szellentés a nem egészséges, hanem a szellentés visszatartása.
Nem egészséges visszatartani, de nem is lehetséges hosszútávon. Alvás közben meg aztán végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!