Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónapos kapcsolatban szoktak születésnapot ünnepelni?
Baromi fontos lehetsz neki....
Persze lehet, csak tényleg elfelejtette, emberek vagyunk, hibázhatunk.
Ez mit jelent, hogy együtt vagytok?
Szexen kívül is vannak programok? Nem úgy tűnik, mintha bnagoyn érdekelnéd, bocsi...
Rendes normális kapcsolat, és tinik sem vagyunk már. (30+)
És mielőtt elkezdenétek hülyepicsxázni én vagyok a férfi.
Bocs', hülye kérdés, de tudja,hogy most van a születésnapod?
Ha 3 hónapja vagytok együtt, ennyi idősek vagytok (de bármennyi), és tudja,hogy most van a születésnapod, korábban Te is köszöntötted, igen, illene köszöntenie.
Ha nem teszi meg én a helyedben megemlíteném, de természetesen nem tényként,hogy hiányoltad, inkább megjegyzésként,hogy telik az idő pl....Figyeld meg,hogy zavarba jön-e, esetleg szabadkozik, vagy utólag próbálja pótolni?
Ha nem, nő létére elég figyelmetlen.
Elvileg tudja, de azt hiszem elfelejtette.
Az egész szitu nekem nagyon kínos, és még cikibbnek érzem megemlíteni. Azt viszont tényleg nem tudom, hogy vajon ők ünneplik-e a szülinapokat. Lehet, hogy tényleg nem.
Lehet, hogy úgy teszek, mint ha én is elfelejtettem volna. Akkor talán nem lesz annyira kínos egyikünknek sem.
Hááááát nem tudom. Én tipikusan az az ember vagyok, aki tojik az ünnepekre, a saját akármimet is mindig elfelejtem, és inkább csak nyűgnek érzem pl a szülinapomat, DE ha valakin azt látom, hogy ő tartja, akkor van bennem annyi, hogy odafigyelek rá...
Szerintem gáz, amit a csajod csinál. De lehet, hogy tényleg egyszerűen elfelejtette, és nem akart megbántani. Meg kellene beszélnetek, akkor is, ha kellemetlen felhozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!