Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?2019. febr. 10. 21:22
1/110 anonim válasza:
He? Egyszerűen WC papírt használok. Esténként meg lezuhanyzom. Eszembe se jutott eddig minden nagydolog után kimosni magam. Mondjuk én nem is engedem popsiba. Neked se nagyon kéne, ha nem akarod gallyra vágni a záróizmodat.
2/110 anonim válasza:
Akár mondhatod is, de vannak ilyen törlőkendők is. Azok nem jók?
32/f
3/110 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Kisétálsz a wcből, bemész a fürdőszobába és kimosod. Mi a gond?
4/110 anonim válasza:
Még sosem mostam ki magam, nem is értem hogyan érted ezt pontosan, de a nedves törlők tényleg jók.
5/110 A kérdező kommentje:
Hááát volt rá példa, de nem az igazi szerintem. Használok mindig amúgy, ha nagy wc van.
2019. febr. 10. 21:32
6/110 anonim válasza:
Vagy mit hittél, hogy a pasik azt hiszik, hogy kaki után is csillivilli tiszta illatos a nők segglyuka?
7/110 A kérdező kommentje:
De bazz, mégsem mondhatom, hogy elmegyek xarni meg kimosni magam. Úgyis felhangosítom a zenét mindig. :D
2019. febr. 10. 21:36
8/110 anonim válasza:
Aztán majd az lesz a vége hogy pár év múlva pelenkás leszel újra, mert nem fogod tudni tartani az anyagot. Meg ugye a végbélráknak is nagyobb így a kockázata.
9/110 A kérdező kommentje:
Oké, vállalom. Így 6 év aktív szexuális élet után (amikor szinte mindig volt anális szex is vagy csak az) még semmi bajom, inkább éljek úgy, ahogy nekem jó kevesebbet, mint hogy az úttestre se merjek lelépni, mert elüt egy busz. Köszi, hogy érdemben hozzá tudtál szólni.
2019. febr. 10. 21:41
10/110 anonim válasza:
Kapcsolatban mondhatod. Ha a telódat is beviszed még üzit is fogsz kapni, hogy hajrá, szorítok. :DD Kapcsolat elején lehet, hogy gáznak érzed. Akkor vegyél be arra a hétvégére széntablettát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!