Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Nekünk igaz egyben van a wc és a zuhanyzó, de làtott màr ruha nélkül 4 év alatt jópárszor, lévén együtt élünk.
Én ha gondolok arra, hogy esetleg anális szex is lesz, akkor sem csinàlok semmi extràt, max annyit, hogy tényleg "kellően" elvégezzem a dolgom, s ha az ebéd bab volt, akkor kerülöm a szex e módjàt.
Érdekes, nálunk még semmi nem lett fekàliàs, ő sem.
És hidd el, neki sem mikropénisze van.
Szerintem nàlad az a baj, hogy màr annyira tönkrement a "hàtsó bejàrat" nàlad, hogy visszatartani sem tudod a székelést, ezért idegeskedsz ennyire.
Mi abban a szégyellnivaló, hogy mész zuhanyozni?
"és ha valaki megkérdezi, hogy "Nálatok ki kell fel a gyerekhez éjszaka általában?" és én odaírom, hogy senki, mert nincs gyerekünk, az válasz?"
Nem, de ha ezt a kérdést még kiegészítik egy olyan kóros dologgal, hogy a gyerek elalvás után 5 percenként felébred és visít mint a barom (kb ez egyenértékű állapot a te s_ggben turkálásoddal), akkor rengetegen fogják írni, hogy annak a gyereknek valami baja van. Egy normális szülő meg fogja ezt köszönni és kideríti, hogy miért nem alszik a gyereke, a hozzád hasonló meg elkezd hisztizni, hogy nem ez volt a kérdés, a gyereke meg lehet nem éli meg a hajnalt.
Kötve hiszem, hogy bármelyik férfi szàmára az lenne itt izgató, hogy a beleiben matat napjàban többször a Kérdező.
Ha meg akad ilyen, akkor ugyanolyan degeneràlt és elmezavarban szenved, mint a Kérdező.
Azt ugyan nem tudom, mi mást okozhat a székletvisszartàsi kézség megszűnése mellett még ez amit csinál magàval a Kérdező, de nem is érdekel.
Én úgy làtom a kommentjei alapjàn, hogy ez a napi 3-4 végbélben való matatàs súlyos kényszerbetegség, akàrcsak a napi több anàlis szex (én is szeretem, de nem rendszeresen!) ami pszichoteràpiával gyógyítható, ezt elmeorvos nélkül nem tudja abbahagyni.
Elején ugye írtuk neki, hogy forduljon orvoshoz a napi 3-4 székelés miatt.Nos igen, forduljon orvoshoz, de elmeorvoshoz, hiszen ő nem vàrja meg az ingert, hanem felnyúl ameddig tud, és kiszedi.
Na de ő tip-top, nem tudom, hogy mennyire kívánnà őt a pàrja, ha tudnà, hogy szó szerint a fekàliàt túrkálja.
Igen, tudom ez így gusztustalan, de mivel nagyon úgy fest a dolog, hogy kényszerbeteg, ami pàrosulhat elmezavarral is, így én szakember segítségét javasolnàm.
Az anatómiai részéről meg csak annyit, ha tényleg napi 3-4 alkalommal van anàlis szex, ott màr a széklet nem is tudna bennmaradni ha akarna sem.
Valahol sajnàlatos ez a betegség, mert a fekàlia érintése, kényszeres kiszedése szerintem elmezavar.
De te szerencsétlen egysejtű!
Akkor mi a bànatnak kell napi szinten a wc-n dekkolnod?Azért, mert elmezavarban szenvedsz, kényszeresen nyúlkàlsz fel, szerinted mi ez, ha nem elmebetegség?És az a baj, hogy az ilyen szexuàlis abberràciók idővel àt fognak csapni sokkal súlyosabb dolgokba, esetleg koprofàgiàba, mivel ennyire betegesen keresed a kontaktot a széklettel.
És téged ez miben érint, hogy úgy érzed, hogy ezt le kell írnod? :) Nincs orgazmusod popsiban? neked nem jó úgy? vagy esetleg férfi vagy és nem tudsz úgy popsiba izélni, hogy a nőd élvezze is?
Qrvára nem érdekel ki mit csinál, nem a xart szeretem, sose volt még az évek alatt, hogy kicsit is olyan lett volna a pénisz utána és azt akarom, hogy ez így is maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!