Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/110 anonim ***** válasza:
89%

Nekünk igaz egyben van a wc és a zuhanyzó, de làtott màr ruha nélkül 4 év alatt jópárszor, lévén együtt élünk.

Én ha gondolok arra, hogy esetleg anális szex is lesz, akkor sem csinàlok semmi extràt, max annyit, hogy tényleg "kellően" elvégezzem a dolgom, s ha az ebéd bab volt, akkor kerülöm a szex e módjàt.

Érdekes, nálunk még semmi nem lett fekàliàs, ő sem.

És hidd el, neki sem mikropénisze van.

Szerintem nàlad az a baj, hogy màr annyira tönkrement a "hàtsó bejàrat" nàlad, hogy visszatartani sem tudod a székelést, ezért idegeskedsz ennyire.

Mi abban a szégyellnivaló, hogy mész zuhanyozni?

2019. febr. 12. 16:37
 92/110 anonim ***** válasza:
75%

"és ha valaki megkérdezi, hogy "Nálatok ki kell fel a gyerekhez éjszaka általában?" és én odaírom, hogy senki, mert nincs gyerekünk, az válasz?"

Nem, de ha ezt a kérdést még kiegészítik egy olyan kóros dologgal, hogy a gyerek elalvás után 5 percenként felébred és visít mint a barom (kb ez egyenértékű állapot a te s_ggben turkálásoddal), akkor rengetegen fogják írni, hogy annak a gyereknek valami baja van. Egy normális szülő meg fogja ezt köszönni és kideríti, hogy miért nem alszik a gyereke, a hozzád hasonló meg elkezd hisztizni, hogy nem ez volt a kérdés, a gyereke meg lehet nem éli meg a hajnalt.

2019. febr. 12. 17:50
 93/110 anonim ***** válasza:
5%
Igen, ez tényleg szegszhirdetés.
2019. febr. 12. 18:35
 94/110 anonim ***** válasza:
87%

Kötve hiszem, hogy bármelyik férfi szàmára az lenne itt izgató, hogy a beleiben matat napjàban többször a Kérdező.

Ha meg akad ilyen, akkor ugyanolyan degeneràlt és elmezavarban szenved, mint a Kérdező.

2019. febr. 12. 21:10
 95/110 anonim ***** válasza:
92%
20 centis,naná h napi ötször vécézel,csoda h nem fosol be..
2019. febr. 12. 21:38
 96/110 anonim ***** válasza:
93%
Ennek a szarozásnak sose lesz vége. xD Btw, nem hiszem el, hogy valaki ennyire mélyre fel tud nyúlni a seggébe. Ha igen, az már lassan barlang és lapáttal is kiszedheted.
2019. febr. 12. 21:40
 97/110 anonim ***** válasza:
91%

Azt ugyan nem tudom, mi mást okozhat a székletvisszartàsi kézség megszűnése mellett még ez amit csinál magàval a Kérdező, de nem is érdekel.

Én úgy làtom a kommentjei alapjàn, hogy ez a napi 3-4 végbélben való matatàs súlyos kényszerbetegség, akàrcsak a napi több anàlis szex (én is szeretem, de nem rendszeresen!) ami pszichoteràpiával gyógyítható, ezt elmeorvos nélkül nem tudja abbahagyni.

Elején ugye írtuk neki, hogy forduljon orvoshoz a napi 3-4 székelés miatt.Nos igen, forduljon orvoshoz, de elmeorvoshoz, hiszen ő nem vàrja meg az ingert, hanem felnyúl ameddig tud, és kiszedi.

Na de ő tip-top, nem tudom, hogy mennyire kívánnà őt a pàrja, ha tudnà, hogy szó szerint a fekàliàt túrkálja.

Igen, tudom ez így gusztustalan, de mivel nagyon úgy fest a dolog, hogy kényszerbeteg, ami pàrosulhat elmezavarral is, így én szakember segítségét javasolnàm.

Az anatómiai részéről meg csak annyit, ha tényleg napi 3-4 alkalommal van anàlis szex, ott màr a széklet nem is tudna bennmaradni ha akarna sem.

Valahol sajnàlatos ez a betegség, mert a fekàlia érintése, kényszeres kiszedése szerintem elmezavar.

2019. febr. 13. 07:55
 98/110 A kérdező kommentje:
Abszolút nincsenek záróizom problémáim, ha nem olyat eszem, mitől bárki elfosná magát, pl. fél kg koviubi egymagában. DE NEM MINDEGY NEKTEK? Nem érdekel, ha kényszeres is, nekem így jó, és amíg nincsenek problémáim, addig qrvára nem fogok változtatni semmin.
2019. febr. 13. 10:52
 99/110 anonim ***** válasza:
90%

De te szerencsétlen egysejtű!

Akkor mi a bànatnak kell napi szinten a wc-n dekkolnod?Azért, mert elmezavarban szenvedsz, kényszeresen nyúlkàlsz fel, szerinted mi ez, ha nem elmebetegség?És az a baj, hogy az ilyen szexuàlis abberràciók idővel àt fognak csapni sokkal súlyosabb dolgokba, esetleg koprofàgiàba, mivel ennyire betegesen keresed a kontaktot a széklettel.

2019. febr. 13. 11:52
 100/110 A kérdező kommentje:

És téged ez miben érint, hogy úgy érzed, hogy ezt le kell írnod? :) Nincs orgazmusod popsiban? neked nem jó úgy? vagy esetleg férfi vagy és nem tudsz úgy popsiba izélni, hogy a nőd élvezze is?

Qrvára nem érdekel ki mit csinál, nem a xart szeretem, sose volt még az évek alatt, hogy kicsit is olyan lett volna a pénisz utána és azt akarom, hogy ez így is maradjon.

2019. febr. 13. 12:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!