Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/110 anonim ***** válasza:
58%

Semmiben nem érint, ez tény, te vagy olyan értelmi szinten, a legaljàn a létrànak, hogy beteg vagy, te is tudod magadról, de képes vagy részletesen egy olyan dolgot leírni, amire komolyan azt mondanà egy szakértő, hogy gond van.

Én vàlaszoltam egyébként: mivel együtt élünk, nem csak a hancúrpàlcàt làtom a pàromban, hallja/làtja ha zuhanyozni megyek, eddig még nem érdeklődött, miért akarok lezuhanyozni.

És mi is eljàrunk ide-oda, ha itthon a hàzban halkja, hogy zuhanyzok, nyaralàs/pihenés alkalmàval mi a francnak kérdezne rà?

Különben nő vagyok, 34 éves, tudom élvezni az anàlis szexet is, de nincs szükségem arra, hogy azért kelljen naponta 3-4x székelnem, mert kifolyik belőlem.

Nálad màr ez a helyzet.

De ez csak a fizikai része, a pszichés része súlyosabb, akik ennyire kötődnek az ürülékükhöz, sokszor tàrsul skizofréniàval és/vagy depresszióval.

Gondolom nem néztél utàna a koprofàgia szónak, szerintem tedd meg, mert a kotoràszàs (MINDENNAPOS!) utàn téged ettől nem sok választ el.

2019. febr. 13. 12:25
 102/110 A kérdező kommentje:
Utánanéztem, és valóban utána kellett néznem mert eddig nem ismertem ezt a szót. Én inkább attól félek betegesen, hogy "baleset" történik. Szenvedélyesek vagyunk, akár egy zene, egy filmjelenet, egy nézés, érintés, bármi beindít és ha együtt vagyunk egész nap, akkor teljesen spontán megkívánjuk egymást. Nem családi társaságban, de ha megtörténik, akkor alig várjuk, hogy kettesben legyünk. Én ettől parázok, mert nem úgy van, hogy este hazajön a párom és addigra legyek tiszta. Érted? Nem vagyok elmebeteg, de örülök, hogy kicsit hangnemet váltottál. A fizikai részével nincs gondom, lehet lesz, nem tudhatom. Jelenleg élvezem az életet, volt hogy berúgtam is, húúha, az sem egészséges. Tisztában vagyok vele, hogy lehetnek gondok, valamit valamiért. Minek élünk? nekem az élmények a fontosak.
2019. febr. 13. 12:33
 103/110 anonim ***** válasza:
58%
Hát csaje ez szar ügy :-D
2019. febr. 13. 14:38
 104/110 anonim ***** válasza:
84%

11 oldalon keresztül megy a duma a semmiről. Van egy troll meleg férfi, aki nőnek adja ki magát. Ő a kérdező. Leírja az álmait: tipikusan 20cm-es farok szokott benne dolgozni, naponta többször is. Nem 16cm-es, nem 22cm-es hanem pontosan 20. Álom ide vagy oda, azért megnézném én azt a férfit, aki naponta 2X-5X dugja seggbe a pasiját úgy huzamos ideig, hogy azt bírja farokkal...ráadásul huzamos ideig. Gondolom óriási romantika lehet.

Aztán jössz ezzel a baromsággal, hogy neked az életed nagyrésze a beleid "kimosásával" telik. A kérdéseidet a pszichiáterednek tedd fel.

2019. febr. 13. 16:33
 105/110 anonim ***** válasza:
85%
Na, ha te ekkora karmokkal nyúlkàlsz fel...Egészségedre!
2019. febr. 13. 17:54
 106/110 anonim ***** válasza:
77%
Most gondoljatok bele, hogy valószínűleg azzal az ujjával tíz perce még a seggében kotorászott.
2019. febr. 13. 18:03
 107/110 anonim ***** válasza:
86%
Még szerencse, hogy nem fehérre van festve a körme :)
2019. febr. 13. 18:12
 108/110 anonim ***** válasza:
64%
Van jó suggardaddyje:-))))
2019. febr. 14. 07:13
 109/110 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, eltelt 4 év, kiengedtek már a zárt osztályról? Mennyi pelus fogy naponta?
2023. máj. 24. 18:34
 110/110 anonim ***** válasza:

Már lehet sztómazsákba ütíti a kakit.

2023. máj. 29. 15:37
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!