Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Semmiben nem érint, ez tény, te vagy olyan értelmi szinten, a legaljàn a létrànak, hogy beteg vagy, te is tudod magadról, de képes vagy részletesen egy olyan dolgot leírni, amire komolyan azt mondanà egy szakértő, hogy gond van.
Én vàlaszoltam egyébként: mivel együtt élünk, nem csak a hancúrpàlcàt làtom a pàromban, hallja/làtja ha zuhanyozni megyek, eddig még nem érdeklődött, miért akarok lezuhanyozni.
És mi is eljàrunk ide-oda, ha itthon a hàzban halkja, hogy zuhanyzok, nyaralàs/pihenés alkalmàval mi a francnak kérdezne rà?
Különben nő vagyok, 34 éves, tudom élvezni az anàlis szexet is, de nincs szükségem arra, hogy azért kelljen naponta 3-4x székelnem, mert kifolyik belőlem.
Nálad màr ez a helyzet.
De ez csak a fizikai része, a pszichés része súlyosabb, akik ennyire kötődnek az ürülékükhöz, sokszor tàrsul skizofréniàval és/vagy depresszióval.
Gondolom nem néztél utàna a koprofàgia szónak, szerintem tedd meg, mert a kotoràszàs (MINDENNAPOS!) utàn téged ettől nem sok választ el.
11 oldalon keresztül megy a duma a semmiről. Van egy troll meleg férfi, aki nőnek adja ki magát. Ő a kérdező. Leírja az álmait: tipikusan 20cm-es farok szokott benne dolgozni, naponta többször is. Nem 16cm-es, nem 22cm-es hanem pontosan 20. Álom ide vagy oda, azért megnézném én azt a férfit, aki naponta 2X-5X dugja seggbe a pasiját úgy huzamos ideig, hogy azt bírja farokkal...ráadásul huzamos ideig. Gondolom óriási romantika lehet.
Aztán jössz ezzel a baromsággal, hogy neked az életed nagyrésze a beleid "kimosásával" telik. A kérdéseidet a pszichiáterednek tedd fel.
Már lehet sztómazsákba ütíti a kakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!