Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/110 anonim ***** válasza:
96%

Azt, hogy kijelented egy rakás idegen előtt, hogy márpedig te análba tolod és 4-5x szarsz naponta, nem érzed ellentmondásnak azt, hogy pont az előtt érzed magad kellemetlenül akinek az "output" gyakran "input" ?

Kérdező, te nagyon vicces gyerek vagy, fizetnék neked egy sört. :D

32/f

2019. febr. 10. 22:52
 32/110 A kérdező kommentje:
Nem a családi vacsora közepén jelentettem ki a szüleim és mki előtt. Azt, hogy mennyit kakilok úgyis tudják ha náluk vagyok amúgy. A 4-5 nem sok, az az egészségtelen ha valaki nem székel naponta legalább 1x.
2019. febr. 10. 22:56
 33/110 anonim ***** válasza:
93%
Az se normális ha seggbe hagyod meg elvárod de közbe rettegsz egy közös nyaralástol h hogy oldd meg a vécét,ez max szexkapcsolat nem normális.. Mingli vagyok én is,nem lakok együtt senkivel mert nem birom,de én nem rettegek a páromtol ennnyire..
2019. febr. 10. 23:01
 34/110 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a napi 4-5 nagywc NEM egészséges. Igen, a napi 1 székelés az ideális, és nem "minimum". Sőt a kétnapi székelés is még normális kategória. Nem tudom, hol tájékozódsz a biológiáról, lájkvadász oldalakon meg a Kacsa magazinban?
2019. febr. 10. 23:03
 35/110 anonim ***** válasza:
88%

A legtöbb wellnes hotelben egy helyiségben van a wc és a fürdő.

Wellness után nyugodtan vonulj el hajat mosni - mert klóros a víz.

Vacsora előtt zuhany + sminkelés stb.indokkal

Reggel kelj fel kicsit előbb és intézd el míg Ő alszik.

A 4-5 alkalom miatt azért érdemes általános kivizsgáláson részt venni, kicsit gyakoribb a megszokottnál.

És a barátod/férjed mindent tud...nem hülyék :) mármint ha sok az anál, akkor arra mindig tudatosan készülni kell, ezt ő ia tudja. De ha illemből és a romantika fenntartásának céljából úgy tesztek mintha ez nem lenne az is ok és akkor nem fogja megkérdezni miért vagy annyit a fürdőben.

2019. febr. 10. 23:05
 36/110 A kérdező kommentje:

# 35, látszik az intelligenciaszinted. Tudom, hogy tudja, amikor először látott smink nélkül, akkor is izgultam, sajnálom, hiú vagyok és szeretnék mindig úgy kinézni, mint aki a címlakról lépett ki.

"Az hogy mit fogadunk el normálisnak tág határok között mozog, A székletürítés normál gyakorisága még egészséges emberek körében is változó. A naponta többszöri (háromszori) székletürítés vagy a napi egyszeri ugyanúgy normális, mint a heti háromszori. Gyakorisága sok mindentől függ. Például függ az étkezésünktől, a napi mozgásmennyiségtől, leterheltségünktől, a bennünket ért stresszhatásoktól stb. A naponkénti egyszeri székletürítés nem feltétlen garanciája a megfelelő bélműködésnek. A székrekedés diagnózisát akkor állítjuk fel, ha nincs bélmozgás három vagy több napig, és ez a rendellenesség több mint 3 hónapon át tart." de hagyjuk már az én bélrendszeremet, elmegyek dokihoz, megígérem. összekötöm a nőgyógyásszal.

2019. febr. 10. 23:10
 37/110 anonim ***** válasza:
84%
Ezzel csak azt éred el, hogyha majd együtt éltek, csalódni fog, ha esetleg beüt a krach... meg azért értelmes férfi tudja, hogy a címlap manöken külső nagy része az smink meg photoshop...
2019. febr. 10. 23:14
 38/110 anonim ***** válasza:
94%

Szent ég, hogy milyen felszínes libák vannak...

Amúgy hagyjátok már. Azért szarik napi ötször mert már nincs záróizma és ha nem menne wcre akkor bemenne a bugyiba és nem lehetne tiptop a pasikája előtt 😂😂😂

2019. febr. 10. 23:20
 39/110 anonim ***** válasza:
93%
Ezt aztan az értelmes dolog..anál mehet tövig minden nap, de szarni már nem mer elmenni, ha ott van a csávó is😂😂
2019. febr. 10. 23:20
 40/110 anonim ***** válasza:
92%
Ezt irtam én is utolso,ez a legallja már..
2019. febr. 10. 23:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!