Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Azt, hogy kijelented egy rakás idegen előtt, hogy márpedig te análba tolod és 4-5x szarsz naponta, nem érzed ellentmondásnak azt, hogy pont az előtt érzed magad kellemetlenül akinek az "output" gyakran "input" ?
Kérdező, te nagyon vicces gyerek vagy, fizetnék neked egy sört. :D
32/f
A legtöbb wellnes hotelben egy helyiségben van a wc és a fürdő.
Wellness után nyugodtan vonulj el hajat mosni - mert klóros a víz.
Vacsora előtt zuhany + sminkelés stb.indokkal
Reggel kelj fel kicsit előbb és intézd el míg Ő alszik.
A 4-5 alkalom miatt azért érdemes általános kivizsgáláson részt venni, kicsit gyakoribb a megszokottnál.
És a barátod/férjed mindent tud...nem hülyék :) mármint ha sok az anál, akkor arra mindig tudatosan készülni kell, ezt ő ia tudja. De ha illemből és a romantika fenntartásának céljából úgy tesztek mintha ez nem lenne az is ok és akkor nem fogja megkérdezni miért vagy annyit a fürdőben.
# 35, látszik az intelligenciaszinted. Tudom, hogy tudja, amikor először látott smink nélkül, akkor is izgultam, sajnálom, hiú vagyok és szeretnék mindig úgy kinézni, mint aki a címlakról lépett ki.
"Az hogy mit fogadunk el normálisnak tág határok között mozog, A székletürítés normál gyakorisága még egészséges emberek körében is változó. A naponta többszöri (háromszori) székletürítés vagy a napi egyszeri ugyanúgy normális, mint a heti háromszori. Gyakorisága sok mindentől függ. Például függ az étkezésünktől, a napi mozgásmennyiségtől, leterheltségünktől, a bennünket ért stresszhatásoktól stb. A naponkénti egyszeri székletürítés nem feltétlen garanciája a megfelelő bélműködésnek. A székrekedés diagnózisát akkor állítjuk fel, ha nincs bélmozgás három vagy több napig, és ez a rendellenesség több mint 3 hónapon át tart." de hagyjuk már az én bélrendszeremet, elmegyek dokihoz, megígérem. összekötöm a nőgyógyásszal.
Szent ég, hogy milyen felszínes libák vannak...
Amúgy hagyjátok már. Azért szarik napi ötször mert már nincs záróizma és ha nem menne wcre akkor bemenne a bugyiba és nem lehetne tiptop a pasikája előtt 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!