Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Kérdező, ez már preferencia. Van aki szereti az anált, pl én is, mégsem csak erről szól. Vannak férfiak, akik pl undorodnak tőle, nekik más a preferencia. Van aki pl az orált utálja, ahány ember, annyi izlés.
Nem engedem minden egyes nap fenékbe, mert tönkrevágnám az egészségem. Mondjuk nekem a párommal nincs is időnk ilyen sűrűn szexelni, dolgozunk, sportolok, ő tanul, van háztartás, stb.
Fogod magad, és mész zuhanyozni.
Pàrom (együtt is élünk) a 4 év alatt egyszer nem kérdezte miért zuhanyzok.(mellesleg elég nagy a ház ahhoz, hogy egymásba szaladjunk kétpercenként)
Én is szeretem az anàlis szexet, de nem mindennap, mit tudom én, egy-két hónapban van, hogy akarom nagyon.
Neked nem az anyagcseréd gyors, hanem az észjàràsod lassú.
Tönkrementek a zàróizmok, ha így folytatod, nem lesz székletvisszatartàsi képességed, de nézd a pozitív oldalàt, szorulàsod sosem lesz az màr szent.
Tovàbbi sok sikert!
Ja, mindig tip-top akarsz lenni...Értjük, csak szerinted az mennyire nőies, hogy kotoràszol a beleidben?Te normàlis vagy amúgy, őszintén?
""Tényleg ennyire nagy dolog amúgy, hogy valaki ha szexel, akkor popsiban is van szinte mindig? Vagy esetleg csak úgy van""
Nem. Nem fogod fel, hogy a valaszoloknak nem azzal van baja, hogy szereted az analt.
Egeszsegedre
A problemad a kenyszeres vegbelturkalas, ami rohadtul egeszsegtelen. Illetve az, h nem erted, mi is a gond ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!