Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
 71/110 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ez már preferencia. Van aki szereti az anált, pl én is, mégsem csak erről szól. Vannak férfiak, akik pl undorodnak tőle, nekik más a preferencia. Van aki pl az orált utálja, ahány ember, annyi izlés.

Nem engedem minden egyes nap fenékbe, mert tönkrevágnám az egészségem. Mondjuk nekem a párommal nincs is időnk ilyen sűrűn szexelni, dolgozunk, sportolok, ő tanul, van háztartás, stb.

2019. febr. 11. 12:09
 72/110 anonim ***** válasza:
82%
Nedves törlôkendôrôl hallottál már? Ne legyél ennyire szerencsétlen...
2019. febr. 11. 13:01
 73/110 anonim ***** válasza:
93%
Hallott nedvestorlorol, de ő nem ugy gondolja a kimosast, hogy csak kivulrol megmossa a seggét wc utan, hanem hogy a beleit mossa ki a wc utan.. napi 4x-5x allitolag😂 eleggé morbid🤮🤢
2019. febr. 11. 13:30
 74/110 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó, akkor az nagyon egészségtelen....az összes hasznos baktériumot kimossa. Ráadásul napi 4-5-ször??? Kérdezô, van mégmûködô bélflórád?
2019. febr. 11. 13:49
 75/110 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, ki hogy van vele, de mi pisilünk is, kakilunk is egymás előtt a párommal, max ha ciki (mondjuk megy az ember hasa), akkor megkérjük, hogy forduljon el vagy szálljon ki a kádból (általábab fürsésnél fordul elő), de nem csinálunk belőle nagy ügyet. Ugyanez a pukinál is. Amúgy én sem mostam még ki magam, vár nem is szoktam análpzni, de pl a barátom azért szokta látni a fenekem. De eddig soha nem fordult elő, hogy büdös, koszos lett volna...
2019. febr. 11. 15:25
 76/110 anonim ***** válasza:
90%

Fogod magad, és mész zuhanyozni.

Pàrom (együtt is élünk) a 4 év alatt egyszer nem kérdezte miért zuhanyzok.(mellesleg elég nagy a ház ahhoz, hogy egymásba szaladjunk kétpercenként)

Én is szeretem az anàlis szexet, de nem mindennap, mit tudom én, egy-két hónapban van, hogy akarom nagyon.

Neked nem az anyagcseréd gyors, hanem az észjàràsod lassú.

Tönkrementek a zàróizmok, ha így folytatod, nem lesz székletvisszatartàsi képességed, de nézd a pozitív oldalàt, szorulàsod sosem lesz az màr szent.

Tovàbbi sok sikert!

Ja, mindig tip-top akarsz lenni...Értjük, csak szerinted az mennyire nőies, hogy kotoràszol a beleidben?Te normàlis vagy amúgy, őszintén?

2019. febr. 11. 15:27
 77/110 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem normális dolog kérdező.De tényleg,nézz utána!
2019. febr. 11. 16:36
 78/110 anonim ***** válasza:
90%
Oké, visítooook 😂😂😂😂😂😂
2019. febr. 11. 19:42
 79/110 anonim ***** válasza:
92%

""Tényleg ennyire nagy dolog amúgy, hogy valaki ha szexel, akkor popsiban is van szinte mindig? Vagy esetleg csak úgy van""

Nem. Nem fogod fel, hogy a valaszoloknak nem azzal van baja, hogy szereted az analt.

Egeszsegedre

A problemad a kenyszeres vegbelturkalas, ami rohadtul egeszsegtelen. Illetve az, h nem erted, mi is a gond ezzel.

2019. febr. 12. 02:30
 80/110 anonim ***** válasza:
77%
Lehet velem van a baj,(sőt biztos) folyton kezet mosok,nem szeretek semmihez hozzáérni amit idegen megérintett,mert sok helyen vannak higiéniai hiányosságok,nem szeretek idegenekkel kezet fogni,mert tisztelet a kivételnek,de sokan wc használat után sem mosnak kezet,gyűlölöm ha valami van a kezemen (akár sült/főtt hús szaftja,ha hozzáérek),elképzelni nem tudnám azt,hogy akár kesztyűvel is turkáljam ki magamból a kaksit aztán azzal a kézzel érintsek meg ételt ,azzal a kézzel egyek. Nekem ez nagyon visszataszító. Maga a tudat is. Én megértem,hogy Neked ez fontos és normális dolognak érzed,de nagyon nem az.Állandóan rávagy feszülve arra,hogy egy darab széklet sem legyen benned,mindent ki kell szedni,mert anélkül nem vagy tip-top,tiszta. Ez kényszeres. Sajnálom. Tiszta vagy,mert tisztálkodsz,de itt azért érezned kéne,hogy nagyon erősen átestél annak a bizonyos lónak a túloldalára.Nem leszólni akarlak,de én felismertem,hogy nálam a kézmosás,pakolás,rendrakás,számolgatás ez mind mind kényszeres és eltúlzott,Neked is észre kéne venned,hogy nem normális amit csinálsz. Kényszeresen "tisztítod" ki magad,hogy megkaphasd érte a "jutalmat" ami örömmel tölt el.(szerotonin és dopamin)
2019. febr. 12. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!