Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Miért érzik egyes emberek, hogy érdekel a véleményük és miért érzik szükségesnek ezt itt kifejteni? Mi vagyok én, papagáj?
Akit nem érint minek ír? Hadd döntsem már el, hogy hogyan élem az életemet és mi a jó nekem - még ha egészségtelen is számomra. Senkit nem biztattam erre, nekem így jó. Kaptam normális választ, kb 3-at és 1et privátban. Nektek nincs életetek, hogy itt írogattok. Nem kérdés volt, tény.
Neked sincs életed te sz.rturkász!
Ja, de neked van bocs, neked a sz.r után a nyúlkálás! Remélem egyszer a szádon jön ki te szerencsétlen buta
Az a baj, hogy azt nem éred föl ésszel, hogy beteges, de nagyon az, amit csinàlsz!
Nem az anàl, hanem hogy a beleidben kotoràszol.
Nem, nem. Felfogom, de nekem így jó. Nem erről szól a kérdés. Írhatnám, hogy a vélemény olyan, mint a s.gglyuk, senki nem kíváncsi a másikéra, de úgy látom, itt egyeseket eléggé izgat az enyém. Majd ha változtatni akarok, akkor felkeresek szakembert, ok? Addig meg élem az életemet, ahogy nekem jó.
Ha valaki olvasná, akit érdekel is, akkor lesz külön-külön masszázs és majd addig megoldom a tisztálkodást. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Mondom én,hogy te vagy az análos csaj :D itt is oltasz mindenkit "látom a sok túlsúlyos blablabla,2-szer szexelőst "
Kérdező, a kérdésre vàlaszoltunk legtöbben: NEM szoktunk a beleinkben túrkàlni egy nap egyszer sem, nemhogy 3-4 alkalommal.
Pedig màs is él az anális szex adta örömökkel, hidd el.
Ha màr itt tartunk, sem elhízott, sem kielégületlen nem vagyok, egy 34 éves nő vagyok, aki ad magàra, ápolt, szeret csinosan öltözni, és ahhoz, hogy tiszta legyen, nincs szüksége a székletet felnyúlàssal kipiszkàlni magàból.
"Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?"
Nem mosod ki magad? nem válaszolsz. Tiszta vagyok kimosás nélkül is, csak nem hogy egy 20cm-es pénisz mozogjon bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!