Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
 81/110 A kérdező kommentje:

Miért érzik egyes emberek, hogy érdekel a véleményük és miért érzik szükségesnek ezt itt kifejteni? Mi vagyok én, papagáj?

Akit nem érint minek ír? Hadd döntsem már el, hogy hogyan élem az életemet és mi a jó nekem - még ha egészségtelen is számomra. Senkit nem biztattam erre, nekem így jó. Kaptam normális választ, kb 3-at és 1et privátban. Nektek nincs életetek, hogy itt írogattok. Nem kérdés volt, tény.

2019. febr. 12. 11:26
 82/110 anonim ***** válasza:
91%
Dehát Te írtál ki kérdést!
2019. febr. 12. 12:04
 83/110 anonim ***** válasza:
85%

Neked sincs életed te sz.rturkász!

Ja, de neked van bocs, neked a sz.r után a nyúlkálás! Remélem egyszer a szádon jön ki te szerencsétlen buta

2019. febr. 12. 12:06
 84/110 anonim ***** válasza:
92%

Az a baj, hogy azt nem éred föl ésszel, hogy beteges, de nagyon az, amit csinàlsz!

Nem az anàl, hanem hogy a beleidben kotoràszol.

2019. febr. 12. 12:15
 85/110 A kérdező kommentje:
# 82, és ha valaki megkérdezi, hogy "Nálatok ki kell fel a gyerekhez éjszaka általában?" és én odaírom, hogy senki, mert nincs gyerekünk, az válasz? Ha egyszer nem érintett valaki, mert nem popsiszexel, vagy ha igen, akkor ritkán, akkor max ötlete lehet. Minek írni? Kioktatni, hogy mi egészséges meg, mi undorító számára, megint kit érdekel? Nem vele szexelek. Szinte látom a a befásult, idén max 2x szexelt, elhízott, unott nőneműeket, akiknek katasztrófa a szexuális élete, hogy ez az örömük. Hát nyugodtan.
2019. febr. 12. 12:18
 86/110 A kérdező kommentje:

Nem, nem. Felfogom, de nekem így jó. Nem erről szól a kérdés. Írhatnám, hogy a vélemény olyan, mint a s.gglyuk, senki nem kíváncsi a másikéra, de úgy látom, itt egyeseket eléggé izgat az enyém. Majd ha változtatni akarok, akkor felkeresek szakembert, ok? Addig meg élem az életemet, ahogy nekem jó.

Ha valaki olvasná, akit érdekel is, akkor lesz külön-külön masszázs és majd addig megoldom a tisztálkodást. :)

2019. febr. 12. 12:34
 87/110 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem tisztálkodás amit te csinálsz,ez a széklet kiturkálása a beledből :D Tisztálkodás az ha utána KIVŰL szépen megmosod.Am a párod azzal tisztában van,hogy te mit művlesz? Hogy a fekáliát az ujjaiddal szeded ki 10 cm mélyről a vastagbeledből napi 3-5 alkalommal? Ennek a tudatában is egy brutál szexi nő vagy, ha ránéz a kézfejedre,az ujjaidra?Egyébként ha már úgyis taccsra vágod az alfeled,miért nem beöntést csinálsz? Igyál turmixokat az nem termel annyi salakanyagot elég ritkábban a beöntés. De ha infúzióval táplálod magad,akkor még annyi sem kell. Azt nem kell azon agyalnod,mikor,hogyan,hol tudod úgy kipiszkálni,hogy ne tudja mit csinálsz.
2019. febr. 12. 13:41
 88/110 anonim ***** válasza:
88%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Mondom én,hogy te vagy az análos csaj :D itt is oltasz mindenkit "látom a sok túlsúlyos blablabla,2-szer szexelőst "

2019. febr. 12. 13:48
 89/110 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, a kérdésre vàlaszoltunk legtöbben: NEM szoktunk a beleinkben túrkàlni egy nap egyszer sem, nemhogy 3-4 alkalommal.

Pedig màs is él az anális szex adta örömökkel, hidd el.

Ha màr itt tartunk, sem elhízott, sem kielégületlen nem vagyok, egy 34 éves nő vagyok, aki ad magàra, ápolt, szeret csinosan öltözni, és ahhoz, hogy tiszta legyen, nincs szüksége a székletet felnyúlàssal kipiszkàlni magàból.

2019. febr. 12. 16:04
 90/110 A kérdező kommentje:

"Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?"

Nem mosod ki magad? nem válaszolsz. Tiszta vagyok kimosás nélkül is, csak nem hogy egy 20cm-es pénisz mozogjon bennem.

2019. febr. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!