Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?
Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?2019. febr. 10. 21:22
11/110 anonim válasza:
Ó, pedig mondjad csak. Hadd röhögjön egy jót. Egyébként egyáltalán nem szükséges minden egyes alkalommal kimosni magad. Erre találták ki a wc papírt. A kimosás a Te hepped.
12/110 anonim válasza:
Napi troll kérdés. Akkora kamu, mint a Himalája. Tipikus pasi kérdés, szóhasználat, fantázia világ. Napi több szex, ja és még popsiba...aha, álmodozz csak te troll. Sebaj, itt legalább kapsz 2 perc figyelmet! :)
13/110 anonim válasza:
Én életemben nem mostam ki magamnak nagywc után, tökéletesen elég a nedves popsitörlő / WC-papír. Mondjuk nem kell napi 5x nagydologra mennem, és análisan nem csináltam még - nyilván ha elkezdenénk, akkor utánanéznék. Most ugyan szabad vagyok, de 2 hónappal ezelőttig kapcsolatban voltam - nem jelentettük be mi sem egymásnak legtöbbször, ha nagydologra mentünk, de előfordul, hogy muszáj elmondani, akkor meg nem szemérmeskedtünk... normális kapcsolatban ez nem "nőietlen" meg "megalázó", és egy értelmes férfi tudja, hogy bizony a nők sem párologtatnak. Mondjuk ez nekem fura, hogy seggbe engeded, de kakilásról meg egy szót se... sztem jobb, ha azért beszélsz ezekről a pároddal... már csak az egészségügyi gondjaidról is, mert óhatatlan, hogyha hosszú távú lesz a kapcsolat, akkor szóba fog kerülni, ha így megy tovább...
14/110 A kérdező kommentje:
Ez olyasmi, amiről a férfiak sztem nem akarnak tudni. A férfi finghat is, velem is előfordult, de még a puncipuki is ciki kicsit. tudja mit csinálok, ha nem 2percre megyek be, hogy nem pisilek. Nekem ez gáz még, ezért érdekelne. Szeretek mindig tipp-topp lenni.
2019. febr. 10. 21:50
15/110 anonim válasza:
Te kérdező magát a tényt, hogy nem szaros a segged és hogy azért nem, mert kitakarítod, már lehet, hogy társította fejben, szóval nem biztos, hogy a meglepetés erejével hat majd rá, hogy kimosod a pitsád....
32/f
16/110 anonim válasza:
Az a baj, hogy napi 5-ször kaksizik. Ezt kéne valahogy kezelni.
17/110 anonim válasza:
Ez a "jaj, erről a férfiak nem akarnak tudni"-féle komment olyan gáz színben tünteti fel a pasikat, mintha ilyen kényes óvodás kiscsajok lennének, akik a kaki szótól kifutnak a világból. Ne kezeld már őket ennyire debilként...
18/110 anonim válasza:
Szerintem nem ártana gasztroeneterológushoz fordulnod, ha minden nap 4-5 alkalommal van székleted.
Minden egyes székelés után kimosni magad meg el sem tudom képzelni, mennyire egészségtelen, a napi análról nem is beszélve. De ha neked jó,egészségedre.
De nem értem, hogy ha elmentek valahova 2 napra, miért nem lehet kibírni análszex nélkül.
19/110 A kérdező kommentje:
# 17, te biztos férfi vagy. Én azt sem szeretem ha hallja a pasim, ahogy pisilek vagy pl. szőrteleníteni sem tudnék előtte. Mit magyarázkodom itt? Egy nő nem ír még aki rendszeres anális szexuális életet él. Én sem írok a gyerek kategóriába, ha nem tudok hozzászólni, és még én unatkozom meg trollkodom? Ha nem tudsz segíteni, minek írsz? Bazz. És igen, ez a legnagyobb gondom.
2019. febr. 10. 22:03
20/110 anonim válasza:
Én is mosom a seggem és a nemi szervemet is. Sokkal tisztább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!