Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők, kik kapcsolatban éltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, kik kapcsolatban éltek és másik helyiségben van a WC és a fürdő, ti hogyan oldjátok meg a kimosást?

Figyelt kérdés
Egyszerűen katasztrófa, alapból nagyon gyors az emésztésem és naponta 4-5x nagy wczem. Nos, ha egyedül vagyok, akkor könnyű, minden wczés után kimosom magam, de ha elmegyünk vhova pl. egy hétre nyaralni vagy csak egy wellness hétvége, akkor hogyan oldjam meg? Nyilván becsukom az ajtót és valahogy megoldom, de iszonyatosan idegesít. Minden alkalommal, napi többször van szex, popsiba is, és zavar, hogy esetleg marad ott vmi. Még nem volt ilyen, de iszonyatosan frusztrál. Jövőhéten megyünk 2 éjszakás hétvégére, már idegesít. Mit mondjak, "babyke? nem mennél el sétálni, amíg kakilok és kimosom magam?" Vagy ezt hogyan lehet megoldani, hogy ne legyen túl ciki? ?
2019. febr. 10. 21:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/110 A kérdező kommentje:
# 18, tudom, hogy egészségtelen, a láncdohányos is tudja, hogy egészségtelen és az alkoholista sem hülye, de köszi. Szted ha egy pár elmegy wellnessezni és másabb a környezet, akkor nem akarják ezt kiélvezni? Mindkettőnek fontos az anál szex, kinek mi fontos a szexben, ebbe ne menjünk már bele.
2019. febr. 10. 22:06
 22/110 anonim ***** válasza:
100%

Jó, akkor hagyjuk az análszexet. De nem gondolod, hogy a napi 4-5 székelés marhára nem normális?

Szerintem igen is meg kellene nézetni magad egy orvossal.

2019. febr. 10. 22:07
 23/110 A kérdező kommentje:

Figyelj, köszi, hogy aggódsz, de ez egy másik kérdés. Engem tényleg érdekelne, hogy ki hogyan oldja meg.

erre most kerestem rá:

"1. Az anyagcsere sebessége függ:

Az életkortól. 40 éves kor felett minden 10 évben átlagosan 5%-al csökken az anyagcsere, az ülő életmódot folytató emberek esetében.

A nemtől. A férfiak nyugalmi állapotban általában több kalóriát égetnek (valószínűleg a rajtuk lévő nagyobb izomtömeg miatt is - a szerk.).

A testtömeg összetételedtől (izom-zsír arány). minél több rajtad az izom, annál gyorsabb az anyagcseréd

Természetesen genetikafüggő is az anyagcseréd sebessége.

A pajzsmirigyproblémák ugyancsak lelassíthatják az anyagcserét" Nekem gyors az anyagcserém nagyon, ahogy eszem 1-2 óra és már megyek wc-re.

2019. febr. 10. 22:13
 24/110 anonim ***** válasza:
93%
Érdekes nem bizol benne de az anált hagyod,érdekes-.--
2019. febr. 10. 22:27
 25/110 anonim ***** válasza:
91%

Válassz olyan helyet ahol bide is van!

Napi 4...5 sz arás nagyon sok. Milyen betegséged van?

2019. febr. 10. 22:30
 26/110 A kérdező kommentje:
Hát már mindegy, mert megvan a hely, de legközelebbre jó ötlet, köszi. :) Nagyon sokat eszem, jó a genetikám, sportolok, megtehetem és ki is jön belőlem, ez van. Nem tudok amúgy betegségről, széklettartási problémám nincs. (ha lesz, lesz, akkor is fontosabb nekem az élvezetek hajszolása.). Az anál szexet pedig nem engedem, hanem elvárom.
2019. febr. 10. 22:32
 27/110 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavarban lennék bármi miatt a kapcsolatomban, akkor beszélnék róla a páromnak. Te megszoktad, hogy így csinálod, jól érzed magad tőle, nem kell szégyellned előtte. Együtt laktok amúgy? Ha még nem, akkor mi lesz veled, ha egész nap ott lesz veled? Szerintem vedd könnyebben a dolgot.
2019. febr. 10. 22:34
 28/110 A kérdező kommentje:
Teljesen jogos, félig együtt, van neki is saját és néha ott van, néha több napot nálam. Olyan hogy egész nap együtt csak ilyenkor van, ha elutazunk. Dolgozik, én is megyek jobbra balra, ő is.
2019. febr. 10. 22:39
 29/110 anonim ***** válasza:
87%
De értsd meg, hogy számodra "normális" választ nem nagyon fogsz kapni, mert rajtad kívül senki sem súrolja magát minden kakilás után. Vagy ha igen, nem szégyelli a párja előtt. Nem normális dolog amit csinálsz, ezért nem tudunk normális választ adni.
2019. febr. 10. 22:47
 30/110 anonim ***** válasza:
86%
17-es vagyok: nem talált, mert nő vagyok, csak nem ennyire korlátolt meg szűklátókörű, hogy a férfiakat ilyen 50es évekbeli Kiskegyed-jellegű "jótanácsokból" ítéljem meg.
2019. febr. 10. 22:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!