Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert hizok ha kapcsolatban vagyok?
Nem lakunk egyutt , hogy egyutt evések legyenek megis nagyobb az étvágyam mióta kapcsolatban vagyok
Vajon stresszt jelent ez nekem , mert akkor szoktam enni többet
Az evés lehet pótcselekvés, ami örömforrásként funkcionál ha nincs más.Tégy fel magadnak egyszerű kérdéseket:
1.Érzelmileg elégedett, kiegyensúlyozott vagyok ezzel az emberrel?
2.Őszintén szeretem-e én őt, ő engem és mi egymást?
3.Csak azért vagyok vele mert nem merek kilépni a komfortzónámból?
Több barátnőm is hízott, mióta kapcsolatban van.
Nem tudok rá tudományos, helyes magyarázatot, de sok példa van erre. Illetve nálunk az idősebbek ebből szűrték le, hogy az illető pár már szexuális életet él."hogy meghízott a Bori, biztos van fiúja." 😄
Szóval már régen is észrevették ezt.
Én genetikámtól adódóan nehezen hízok, ezért nem látványos, de picikét híztam, mióta kapcsolatban vagyok. De pl nálam, és a barátnőimnél ez nem rosszból indult, szóval én mikor rendben vagyok teljesen lelkileg és testileg, jól érzem magam akkor nagyon jó étvágyam van.
Nem mondom azt, hogy ez általánosan így van, hisz aki vigyáz az alakjára és sportol is, nyilván nem fog hizni kapcsolatban sem. Csak azt mondom, hogy ez elég gyakori jelenség.
Egyébként miért rögtön egy rosszra következtettél? tényleg van valami létező problémátok? Mert ha nincs, akkor szerintem felesleges ezen törd az agyad és esetleg ebből kreálj egy még nem is létező gondot.
"Ez a baj talán hogy lehet nem jó a kapcsolat, vagy elégedetlen vagyok vele lehet , es azért eszem ?"
"Igen , lehet a megnyugvas miatt"
Ne haragudj, de szerintem ha magadba nézel biztos vagyok benne, hogy érzed a kapcsolat minőségét, hogy jó-e neked vagy sem, szeretetet érzel benne vagy langyos akármit.
A reakcióid és a leírásban feltett kérdésed ("Vajon stresszt jelent ez nekem..") arról árulkodik, hogy te tisztában vagy az érzéseiddel, csupán problémád van az őszinteséggel, úgy magaddal mint a pároddal szemben.Gyakorlatilag most külső megerősítést vársz az érzéseid helyességével kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!